B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 20, 2007 15:05

Szeleczki, bo własne. I taki gustowny błękit 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lip 20, 2007 18:14

no wiesz,pod kolor oczu 8)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Nie lip 22, 2007 17:04

kiciorku co do zwirku cats best,ja mam przed kuweta gumowa podkladke z wypustkami praktycznie wszystko zostaje tam choc niewiel mozna gdzieniegdzie znalezc ale pojedyncze ziarenka.koty nie wynosza go na futrze.Mi tez zwirek pasuje,ale jezeli znajde choc raz niespodzianke od baksa znow w łazience to musze wrocic do betonitu,Maja zaakceptowała
no nic mi pasuje zwirek bo po pierwsze ładnie sie zbryla i nie smierdzi choc faktycznie ma troche dziwny zapach,pochłania wszystko,jest leciutki a przy mojej ogromnej kuwecie jambo to wazne bo nie musze jej dzwigac.Baks dopiero zaprotestowal po tygodniu,wiec zobaczymy jak bedzie dalej :roll:

kasia essen

Post » Nie lip 22, 2007 17:16

No tak, ale mi chodzi o Cats best Nature Gold. Nie nosi się? Dużo go na podkładce zostaje?
Ja mam Cats Best Eco Plus i nosi sie koszmarnie, poza tym ma same zalety 8)

Kicorek

Post » Nie lip 22, 2007 17:18

no ja mowie o cats best gold :wink: zwykly cats best moje koty wynosiły cały z kuwety na futrze :lol: doslownie miały nim oblepione całe podwozie,tego nie wynosza,ot pare ziarenek w obrebie kuwety

kasia essen

Post » Nie lip 22, 2007 17:20

No to chyba w przypływie szaleństwa (bo na przypływ gotówki nie mam co liczyć :wink: ) się skuszę 8)

Kicorek

Post » Nie lip 22, 2007 17:21

aha co do podkładki,czasem jest wiecej czasem mniej,ot pare ziarenek ale nie zapominaj ze moje maja długie futro a na brzuchu az tak długie ze szoruja nim po podłodze wiec wynosza o wiele wiecej niz krotkowłose.W sumie zachowuej sie ten zwirek jak zwykły cats best tyle ze sie nie roznosi (mniej o 95 % :wink: )

kasia essen

Post » Nie lip 22, 2007 17:25

A gdzie można go kupić - oprócz Niemiec? :twisted:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie lip 22, 2007 17:28

izaA pisze:A gdzie można go kupić - oprócz Niemiec? :twisted:

http://www.zooplus.pl/shop/koty/higiena ... best/47803
Moje siusiać w niego nie chciały :evil:
Za duże kawałeczki :roll:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie lip 22, 2007 17:28

bodajze w zooplus,bo to w sumie niemiecki sklep

kasia essen

Post » Nie lip 22, 2007 17:29

W Polsce na razie chyba tylko w sklepie zooplus, poszukam linka
Tylko tam poniżej pewnej kwoty płaci się 15 zł za dostawę :?

Kicorek

Post » Nie lip 22, 2007 17:36

chciałam wam tylko powiedziec ze do slubu tydzien i 4 dni..do tej pory moi rodzice ani razu nie zapytali czy mi pomoc w przygotowaniach,jaka mam sukienke,czy czegos mi nie potrzeba.Dzwonilam do nich to powiedzieli ze nie przyjada a jezeli chce dostac prezent to musze sama sobie po niego przyjechac.I najgorsze jest to ze musze w przyszłym miesiacu wymienic dowod i prawo jazdy i chyba znow bede w Polsce nocowac w hotelu :roll: z mojej rodziny nikt nie przyjedzie.Choc mam 2 braci i jedna siostre.Kazdy ma o wiele lepsze zajecia. :roll:

kasia essen

Post » Nie lip 22, 2007 17:37

Już znalazłam...ale jak się teraz zarejestrujesz dostajesz 12 zł bonusa, czyli wysyłka, będzie kosztować tylko 3 zł :wink: Tylko oni mają to to filia zooplus z Niemiec :lol: Skoro Kasia chwali - to bierz od razu trójpak...
Ja dopiero co otworzyłam 40l, starczy mi do grudnia :roll: do tego czasu będzie pewnie w każdym sklepie internetowym :lol: swoją drogą trzeba by napisac do p. Marka w Krakvecie, niech się starają 8)

izaA

Post » Nie lip 22, 2007 17:41

kasia essen pisze:chciałam wam tylko powiedziec ze do slubu tydzien i 4 dni..do tej pory moi rodzice ani razu nie zapytali czy mi pomoc w przygotowaniach,jaka mam sukienke,czy czegos mi nie potrzeba.Dzwonilam do nich to powiedzieli ze nie przyjada a jezeli chce dostac prezent to musze sama sobie po niego przyjechac.I najgorsze jest to ze musze w przyszłym miesiacu wymienic dowod i prawo jazdy i chyba znow bede w Polsce nocowac w hotelu :roll: z mojej rodziny nikt nie przyjedzie.Choc mam 2 braci i jedna siostre.Kazdy ma o wiele lepsze zajecia. :roll:

Kasiu, jest mi okropnie przykro z tego powodu...czy Ty tym ślubem popełniasz jakiś mezalians, czy co? Ta sytuacja rozumiem trwa już dość długo, tak? Czy Twoje rodzeństwo jest pod przemożnym wpływem rodziców, czy jak? No kompletnie tego nie rozumiem...jestem przecież matką...tym bardziej nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiej sytuacji...odległość chyba nie powinna stanowić żadnego problemu 8O

izaA

Post » Nie lip 22, 2007 17:41

Kasiu, czasami rodzina potrafi być podła, miałam tego przykład u siebie. Ja dałam sobie z nimi spokój, są to dla mnie teraz obcy ludzie. To bolesne trudne, ale skoro na każdy gest z twojej strony oni tak odpowiadają, to trudno, bo inaczej się wykończysz. Masz wspaniałego faceta i nową miłą rodzinę :D . W sumie ci zazdroszczę :oops: :lol:

Kicorek

[poprzednia][następna]