Schronisko Katowice - tragiczna sytuacja maleństw

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2007 16:21

takacisza w tym wątku to wyrok na maleństwo...
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 22, 2007 16:29

Biedne te maluchy, a ja moge tylko podnosic.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie lip 22, 2007 16:44

Oprócz tego czarnego maluszka jutro bedą uśpione kotki, które Iwona i Mała ratowały i leczyły przez 3 tygodnie. Chodzi o chudziutkie, ok. 4 mies. krówki, czarnego kotka z krawacikiem i młodą biało-burą kotkę, które mieszkają w jednej klatce. Tych kotów jest tam 5.
Właśnie rozmawiałam z Iwoną. Nie wiemy co robic, są za młode, żeby dać je na kociarnię, a jutro czeka je śmierć :cry: . Wczoraj dowiedziałam się tego od pracownika schroniska.
Iwona nie ma dzis dostepu do internetu, więc proszę również w jej imieniu, żeby ktoś dał im tymczas na dwa tygodnie. Potem, po powrocie normalnego lekarza, będą mogły bezpiecznie wrócić do schronu. Iwona zapewniłaby dla nich klatkę. Chodzi jedynie o trochę miejsca, choćby w garażu, strychu, czy ogrodzie.
Ja już naprawdę nie mam gdzie umieścic kolejnych zwierząt. Jutro i tak będę prosic o nie usypianie kolejnej ciężarnej suni, której nie miałam gdzie zabrać. Obiecałam ją wziąć, ale nie mam już dla niej miejsca.
Jesteśmy bezradne w tej walce o życie. To bedą straszne dwa tygodnie.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Nie lip 22, 2007 21:42

Matko Boska, czy ten konował potrafi tylko usypiać zwierzaki? Są ku temu jakieś przesłanki - czy one wszystkie są chore? Bo jeśli nie, to on nie n=ma prawa tego robić!
Podnoszę, może ktoś znajdzie kawałek kąta na bidule :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Pon lip 23, 2007 8:01

Dzięki wizycie Iwony w schronisku dziś rano piątka kotów jest na razie bezpieczna.
Relację pewnie Iwona sama zd, jak tylko będzie mogła.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon lip 23, 2007 8:51

pozwole sobie skopiować cyt:
Właśnie wróciłam ze schroniska, Doktora B jeszcze nie było, rozmawiałam z osobą która jest że tak brzydko powiem od tego aby ''pokazywać'' które koty powinny być uśpione i pokazuje wetowi.

Była bardzo zdziwiona,gdy wleciałam jak burza o 7 rano, krzycząc czy wet już jest...naszczęście go nie było....po krótkiej rozmowie , powiedziała że nie uspi, dałam jej royala, powiedziałam że mamy sponsora, który przejął się ich losem i ma im podawać(oczywiście skłamałam)

Potem pogadałam po cichu z kierowniczką, ze się boje ..i nie mam zaufania do weta.....no i że domków im szukamy, obiecała że przypilnuje aby nic im się nie stało.....

ufff, energi straciłam za cały dzisiejszy dzień..a za te kłamstwa to do piekła trafie od razy Twisted Evil

co tu dużo mówić ...dziś nic im się nie stanie ale jak mamy sobie z tym poradzić dwa tygodnie.....tym bardziej że są teraz na ''warunkowy
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon lip 23, 2007 19:07

Podnoszę na pierwszą stronę..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 23, 2007 20:58

Iwonka jesteś Wielka! :D

up
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pon lip 23, 2007 22:51

podniosę :D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

[poprzednia]