Kraków - Czarna Mamba szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2007 6:44 Kraków - Czarna Mamba szuka domu

UWAGA! Ogloszenie grzecznosciowe, nie znam Koty, ale po zdjeciach wnosze, ze jest sliczna :)

Miałam kiedyś dom, kochających ludzi i było mi z nimi dobrze. Ale koci Bóg zabrał mi słuch i jak wyszłam z domu, to już nie usłyszałam nawoływania moich bliskich. Błąkałam się długo, walczyłam o życie, głodowałam i już nie miałam sił, już straciłam nadzieję, gdy znaleźli się dobrzy ludzie i mnie przygarnęli, odkarmili, pokochali…
Chciałabym u nich zostać, jest mi dobrze, ale mają już kota, którego ja nie chcę zaakceptować. On jest dla mnie konkurencja, więc go gonię. Jestem mała i drobna (3 kg), ale życie nauczyło mnie, że trzeba walczyć o swój dom, więc nie pozwolę mu się szarogęsić…
Jestem ufna i grzeczna, nie wchodzę na łóżko-bo widzę, że sobie tego nie życzysz, ale…jeśli pozwolisz?
Mam 2 lata, jestem odrobaczona i zdrowa. Korzystam ze żwirku, śpię na komodzie, (bo tam mnie położono na ręczniku i pogłaskano po głowie).
Nikt jeszcze nie pozbawił mnie możliwości rodzenia, więc to Ty zdecydujesz czy mam mieć dzieci.
Wymruczę Ci wspaniałą melodię kociej miłości, tylko daj mi ciepły kąt w Twoim domu.
Nie przejmuj się tym, że Cię nie słyszę…wyczuję Twój powrót do domu, poznam Twoje kroki i powitam kocim sposobem.
Moja „niepełnosprawność” ma swoje zalety…możesz przy mnie odkurzać, możesz mnie niemal wciągnąć do odkurzacza a ja się nie wystraszę.
No a teraz popatrz na mnie i …..weź do swojego domku.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Kontakt: wp1251@wp.pl ew. +48 502 066 974, Kraków.

WRonX

Od: Śro wrz 21, 2005 12:56

Post » Nie lip 22, 2007 7:30

imię takie znajome ;) nasza Czarna Mamba znalazła juz domek :)
śliczna dziewczynka z niej taka pyzata :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Nie lip 22, 2007 11:32

Czarna Mamba przypomina brytyjczyka. Śliczna jest.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18