Plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem.Zdjecia

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 20, 2007 14:56

przykro mi :cry:

zdjecia przesliczne,oczywiscie ptys najcudowniejszy :1luvu: :1luvu: czekam z niecierpliwoscia na fotki mebelkow,jako ze ja tez w temacie bo niedlugo wyprowadzka 8)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pt lip 20, 2007 16:21

Serdecznie współczuje. :(

Zdjęcia piękne!!! Zakochana jestem w Arnim ale Moś też mi się podoba bo jest takim puszystym czarnidłem. :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 20, 2007 16:55

dziekujemy bardzo wszystkim.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lip 21, 2007 12:37

Mebelki , jak juz mowilam przyjechaly wczoraj.Dzisiaj dołączyła do nich ława. Przezylismy niezly dylemat, ponieważ Okazalo sie ze elementy ktore maja wisiec sa dośc ciężkie i duze, szerokie(kawal mebla 8O ) a wsklepie tak nie wygladaly.Inna przestrzeń .Sa napewno za to bardzo pojemne i mozna w nich wiele zmieścic, to jakis plus.Sciana na ktorej mialy wisieć , ta w kolorze szczypiorku jest z kartongipsu, a kolki z zestawu taki ktore bedą w części wisieć w próżni i tu dylemat: Jebutnie czy nie :roll: Nie pomyslelismy zeby ustawic meble na przeciwleglej scianie i problem bylby z glowy, bo to normalna,gruba ściana.Ale JJ pomyslowy Dobromir polecial szybko do sklepu i kupil spacjalne kolki, ktore maja taki parasolek z tylu, ktory sie otworzy w scianie i zaklinuje na amen.Zobaczymy :roll: na razie JJ pracowicie wstawia szybki do półeczek.Co prawda zawiesil górne pólki tak wysoko ze on nawet nie siegnie ale co tam... ustawimy tam ksiązki, kto bedzie siegal po ksiązki :wink: :twisted: Jeszcze zdjęc pokoju niet wiec jak zwykle odcinek z fotami plaskatych
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

moś

Post » Sob lip 21, 2007 19:05

Lubię takie czarne kudłacze jak Moś :D
Arni z plaskatą krótkowłosą facjatą też mi sie podoba 8)
A Ptyś to prawdziwy lew! :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob lip 21, 2007 19:19

No Ptys dostal teraz takiego futra jak na zime, zupełnie mu sie pory roku pomylily, a byly czasy gdy mial tego futra o polowe mniej.
A teraz horror remontowy.Otóz po zawieszeniu gornych półek po jakims czasie zauwazyliśmy ze duza szafka wiszaca polewej stronie obnizyla sie 8O JJ zdjąl modul i okazalo sie ze w ścianie zrobily sie duże dziury, karton nie wytrzymal jednak ciężaru, co tu robić :?: :crying:

moś

Post » Sob lip 21, 2007 19:31

Ojej... nie mam pojęcia :(
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob lip 21, 2007 20:10

Jj pojechal znowu do sklepu i przyjechal z wiekszymi kolkami.Kurcze, zeby tylko trzymalo.JJ nawet kolacji nie chce, taki zawzięty :roll: dziury trzeba bedzie zagipsowac i pomalowac a pólki sie obnizy o pare cm, i tak bylyza wysoko.Z pokoju sllysze wiertarke :strach:

moś

Post » Nie lip 22, 2007 2:27

halo!!! moś!!!
jebutło? :roll:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Nie lip 22, 2007 9:16

Moś, nie chcę być złym prorokiem, ale na samym K/G to jebutnie jak nic :?
Wiem,,bo przerabiałam - super kołki do K/G - (ślimaczek + parasolka) - jak półkę dociążyłam, to po jakimś czasie wyrwało cały kołek :evil:

Może lepiej jakiś bezpieczniejszy wariant wybierzcie? :roll:

A szczypiorkowy jest zaje.....! :D Ja bym nawet cały pokój sobie tak walnęła, bo te mdło-biszkoptowe mi nie leżą jakoś..
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Nie lip 22, 2007 10:33

Dakota, NIE JEBUTŁO bo zdjęlismy szafke na szczęście w pore :lol:
Mircea, jezeli chodzi o szczypiorek to chetnie bym pomalowala caly pokoj nawet ale to optycznie jednak pomniejsza a pokoj taki sredni, nieduzy raczej.Ale wierz mi ze mialam ochote na to :lol:
dzis rano narodzil sie nastepny juz chyba ostateczny wariant( slysze wiertarke). Otóż na szczypiorkowej scianie zostawimy na gorze małą szafke ze szklanymi drzwiami i obok, troche niżej zamocujemy dwie półki-deseczki proste, jedna pod druga , na dole zestaw dwóch szafek zamknietych tak jak byl. A tę wielka wisząca szafke powiesimy na przeciwleglej ścianie nad kanapa. tam jest normalna sciana i mozna stosowac te kolki co dali w zestawie.Wiadomośc z ostatniej chwili- półka duża juz wisi na ścianie brzozowej nad kanapa. Teraz trzeba bedzie zagipsowac dziury i podmalowac ściane szczypiorkowa - uff 8)

moś

Post » Nie lip 22, 2007 13:19

No i wisi rowniez mniejsza szafka na szczypiorku.Jj ja jeszcze dodatkowo domocował śrubami i czekam... moze nie jebutnie :roll:

moś

Post » Nie lip 22, 2007 13:47

To czekamy czy jebutnie czy nie? :roll: :twisted: :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie lip 22, 2007 13:54

maggia pisze:To czekamy czy jebutnie czy nie? :roll: :twisted: :wink:

NIO, do jutra ma czas 8)

moś

Post » Nie lip 22, 2007 14:02

To moze jeszcze cos wynajde dla oslody no i to przeciez watek plaskatych a nie spadajacych szafek 8) Moze nie najlepsze ale takie zostaly.A teraz pokoj juz wyglada inaczej, hehe :twisted:zdjecie ciut juz nieaktualne z pozycji pokoju.Plaskate bez zmian
Obrazek
Obrazek

moś

[poprzednia][następna]