Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Tym: http://www.e-karma.pl/pl/kat/21/Adult-Cat-Light-Formula
Ja kupuję w swoim sklepiku jeszcze taniej niż w necie, choć wiem na pewno, że to właśnie oni dostarczają do naszego sklepiku. Kupiłam najpierw na wagę i pożarłya potem zamówiłam w sklepiku cały worek 8 kg. i jeszcze dostałam 5% rabatu...czyli wyszło coś ponad 10 zł za kg. Rzeczywiście syci i jak przypilnować dawek to koty ładnie schudną - jeśli tego potrzebujesz. Prawdę mówiąc myślałam, że to coś jak Plattinum Edition - bo ma podobną stylistykę opakowania, ale to nie to samo, choć holistyczne. Jeśłi chcesz mogę ci podesłać pocztą trochę na próbę
tzn. twóim kotom
izaA pisze:Moje koty mówią tak, tak...jest dla nich apetyczna...Zapytałam o ilość mięsa, odpowiedziano mi: W karmach Chicken Soup zawartość mięsa wynosi 56%.
O wartości karmy nie decyduje tylko procentowa zawartość mięsa ale i forma mięsa, która zostało wykorzystane przy produkcji. W karmach Chicken Soup stosuje się świeże, nie mrożone mięso, które zostaje przetworzone w ciągu 48 godzin od uboju.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1386 gości