Moderator: Moderatorzy
moś pisze:Co wy tylko te odbytki i zele niewiadomego działania, hę? A książki licytowac to nie łaska? Wykształciuchy sie znalazly
varia pisze:moś pisze:Co wy tylko te odbytki i zele niewiadomego działania, hę? A książki licytowac to nie łaska? Wykształciuchy sie znalazly
Mam wszystkie Chmielewskiej, razem z pięcioma tomami autobiografii, mimo, że trochę kiepsko wyglądają na półce, bo są niewymiarowe, znaczy się wyższe.
Edit: Tak, że żadna atrakcja.
Nie to co redafowy odbytek.
sibia pisze:Uprzejmie donoszę, że jako fant dziś się nieco wybrakowałam.
Koń (ale taki prawdziwy, ślązak, ok 800kg wagi) wziął mnie i nadepnął podkutą nogą w duży palec u nogi.
Auć.
Jak zaczął się okręcać w boksie, to mnie wdepytywał bardziej, więc żeby się ratować z impetem siadłam gdzie stałam, czyli prosto w końskie gówno.
Varia, dalej reflektujesz?
A, zapomniałabym, na sam koniec, już po jeździe, jak kuśtykałam pożegnać się z instruktorem, znalazłam podkowę
varia pisze:sibia pisze:Uprzejmie donoszę, że jako fant dziś się nieco wybrakowałam.
Koń (ale taki prawdziwy, ślązak, ok 800kg wagi) wziął mnie i nadepnął podkutą nogą w duży palec u nogi.
Auć.
Jak zaczął się okręcać w boksie, to mnie wdepytywał bardziej, więc żeby się ratować z impetem siadłam gdzie stałam, czyli prosto w końskie gówno.
A, zapomniałabym, na sam koniec, już po jeździe, jak kuśtykałam
pożegnać się z instruktorem, znalazłam podkowę
Pod warunkiem, że się wykąpiesz i przebierzesz.
sibia pisze:Juz się wykąpałam
Ale Hassanom złożyłam wizytę w pełni aromatu.
dakota pisze:przypominadło:
7.mircea z niczym
licytujemy do 25.07. g. 8.32, najwyższa oferta 1 gr (varia)
moś pisze:varia pisze:sibia pisze:Uprzejmie donoszę, że jako fant dziś się nieco wybrakowałam.
Auć.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocie worki za 15
mircea pisze:moś pisze:varia pisze:sibia pisze:Uprzejmie donoszę, że jako fant dziś się nieco wybrakowałam.
Auć.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocie worki za 15
Myślałam, że kocie worki jakoś wiążą się z wypadkiem Sibii- wyobraźnia poszła w ruch, ale oprócz papierowych worków z samolotów nic mi nie przyszło do głowy. Skrzyżowanie końskich odchodów z kocimi workami nie dało rezultatu.
moś pisze:Mircea, ty za duzo myślisz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 22 gości