» Pt lip 20, 2007 11:37
2 rodowodowe kociaki Ragdoll szukają domów
Kotki szukają domu w związku z chorobą swojego pana.Cytuję ich właścicielkę:'Z powodu choroby mojego meza jestem zmuszona szukać nowego domu dla naszych kotów. Są to dwa cudowne kocurki rasy Ragdoll, z rodowodem, wykastrowane, wiek: 3 i 4 lata. Starszy to seal bicolour, młodszy to blue colourpoint. Koty szukają nowego domu razem. Z usposobienia są bardzo spokojne i łagodne, ale przejawiają też normalne cechy kocie: drapią meble, wchodzą tam gdzie nie powinny Maja naprawde cudowne charaktery, sa bardzo kochane. Maksio jest typem jedynaka, chetnie daje brzuszek do miziania, lubi dyskutowac z czlowiekiem i umie bawic sie w chowanego, Utuli ma charakter wiecznego kociaka, jest bardzo delikatny ale potrafi zaczaic sie na wiekszego brata i gonic go przez cale mieszkanie. Nie sa na nic leczone, nie znacza i nigdy nie zalatwily sie poza kuweta. Mają aktualne szczepienia i były niedawno odrobaczane. Razem z hodowcą, przed oddaniem chcemy spisać szczegółową umowę z nowym właścicielem. Koty są niewychodzące. Bardzo zalezy nam na znalezieniu dobrego domu dla obydwu kotów razem.'W razie czego mam kontakt do tej dziewczyny, a tu na tym forum znajdziecie ich fotki, są cuuuuudne:http://www.femineus.pl/index.php?topic=4193.0