ODDAM KOTECZKI!! Rzeszów Tibonek w nowym domku!!! :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 16, 2007 22:41

kiciusie sa juz do wziecia w niedziele wrzuce nowe fotki i pokarze wam jak urosly :) czekam na osoby chcetne ktore je przygarna prosze o pomoc :1luvu:
KTO NAS PRZYGARNIE???

ObrazekNasza historia http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61344&start=0

ja.kw

Od: Śro mar 28, 2007 18:19

Post » Czw lip 19, 2007 21:28

ja.kw pisze:a druga kotka jest w ciazy wiec pewnie koteczki uspie ale 1 jej zostawie zeby jej smutno nie bylo :( a pozniej tez do weterynarza i mam nadzieje ze moj plan sie powiedzie :D

ja bym ją wykastrowała aborcyjnie- lepiej dla niej. I nie musisz zostawiać żadnego z maluchów, wystarczy lekarstwo na zatrzymanie laktacji- żeby jej (fizycznie) nie bolało.

przypominam, że nadal nie wiem, jak nazywa się osoba, której mam przelać pieniądze z aukcji, a raczej nie ja, tylko osoba, która kupiła krem :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 20, 2007 10:41

Mowilam pani weterynarz ze jedna z kotek jest w ciazy ale mowila ze to duze ryzyko dla kotki a ja chce zeby bylo wszstko ok i zeby przezyla zabieg :)
KTO NAS PRZYGARNIE???

ja.kw

Post » Sob lip 21, 2007 15:22

XAgaX pisze:Albo uśpić- humanitarnie! ślepy miot.

ja.kw pisze:a druga kotka jest w ciazy wiec pewnie koteczki uspie

To nowa RASA miłości do zwierząt?

Yak

Od: Sob lip 21, 2007 14:35

Post » Sob lip 21, 2007 16:51

Yak pisze:
To nowa RASA miłości do zwierząt?

nie wiedziałam, że miłość może być rasowa :roll:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lip 21, 2007 16:55

Niestety, na tym forum kocha się tylko rasowe koty.

ja.kw, proszę nie ZABIJAJ kotów!

Yak

Od: Sob lip 21, 2007 14:35

Post » Sob lip 21, 2007 16:58

Yak pisze:Niestety, na tym forum kocha się tylko rasowe koty.

8O 8O 8O 8O 8O

Yak pisze:ja.kw, proszę nie ZABIJAJ kotów!

Zapewne weźmiesz je od ja.kw i zapewnisz opiekę, a potem znajdziesz nowe domki i będziecie żyli długo i szczęśliwie....
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob lip 21, 2007 17:01

pixie65 pisze:
Yak pisze:Niestety, na tym forum kocha się tylko rasowe koty.

8O 8O 8O 8O 8O

Yak pisze:ja.kw, proszę nie ZABIJAJ kotów!

Zapewne weźmiesz je od ja.kw i zapewnisz opiekę, a potem znajdziesz nowe domki i będziecie żyli długo i szczęśliwie....

pixie - czytasz mi w myślach?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lip 21, 2007 17:18

8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob lip 21, 2007 18:37

ja.kw pisze:Mowilam pani weterynarz ze jedna z kotek jest w ciazy ale mowila ze to duze ryzyko dla kotki a ja chce zeby bylo wszstko ok i zeby przezyla zabieg :)

Będzie, ja nie zajmuję się tym od wczoraj (jutro pięciolecie, przepraszam, ale MUSZĘ się pochwalić) i nie rzucam rad z księżyca :) Spróbuj :ok: :ok:

Niestety, na tym forum kocha się tylko rasowe koty.

A w Polsce pisze się cyrylicą i nie ma bieżącej wody. (też obiegowa opinia, tyle że ludzi z tzw. Zachodu)

a w kategoriach zabójstwa można raczej rozpatrywać świadome przyzwalanie na kolejny poród, skazuje to już urodzone czujące STARSZE kociaki często na śmierć w męczarniach.

oczywiście nadal namawiam na eutanazję miotu, jeśli nie uda się przeprowadzić kastracji.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie lip 22, 2007 13:42

Oto najnowsze zdjecia koteczkow :D Obrazek

Obrazek

Obrazek

Slodkie maluszki :)
KTO NAS PRZYGARNIE???

ja.kw

Post » Nie lip 22, 2007 13:48

Własnie wrocilam od koteczkow rosna jak na drozdzach :D
Mamy kotki chciałam zabrac do weta jak juz rozdam te maluszki ten drugi miot, ktorego jeszcze nie ma pewnie uspie :( dla mnie to tez nie jest przyjemne ale narazie nie mam ani jednego chetnego na te kociaki a jak dojdzie ich znow 3 albo wiecej to co ja zrobie :( Mam nadzieje ze mnie rozumiecie :?:
KTO NAS PRZYGARNIE???

ja.kw

Post » Nie lip 22, 2007 20:20

ja.kw pisze:Własnie wrocilam od koteczkow rosna jak na drozdzach :D
Mamy kotki chciałam zabrac do weta jak juz rozdam te maluszki ten drugi miot, ktorego jeszcze nie ma pewnie uspie :( dla mnie to tez nie jest przyjemne ale narazie nie mam ani jednego chetnego na te kociaki a jak dojdzie ich znow 3 albo wiecej to co ja zrobie :( Mam nadzieje ze mnie rozumiecie :?:

Rozumiem, i uważam, że eutanazja miotu jest najlepszym rozwiązaniem- sama widzisz, jak trudno jest znaleźć kotom dobry dom. Yakiem nie masz się co przejmować, on nie zna realiów albo udaje, bo mu tak wygodniej :twisted:

wyślij mi opis kociąt na maila - freija@o2.pl , a wystawię je na Allegro, oczywiście z wymogiem kastracji, może coś się ruszy z tą adopcją :)

Wydaje mi się, że kociaki są już na tyle duże, że można kastrować ich matkę.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie lip 22, 2007 21:37

jutro zrobie ogloszenia i porozwieszam do tej pory zawsze ktos sie zglaszal mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie :)
KTO NAS PRZYGARNIE???

ja.kw

Post » Pon lip 23, 2007 11:54

up up :D
KTO NAS PRZYGARNIE???

ja.kw

[poprzednia][następna]