Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ninetynine pisze:wiem wiemmam własnie takiego już dorosłego kota. To własnie po nim maluszek ma niebieskie oczy i taka sierść.
ninetynine pisze:Kiedyś szłam do sklepu i zobaczyłam dwie dorosłe już biało szare kocice które przeraźliwie miauczyały później sie dowiedziałam ze ten sąsiad mieśzkajacy obok w domu wyjechał do niemiec i je zostawił cóż miałam innego robić oczywiście zaczełam dawac im jeść i teraz opiekują sie w mojej altance 4 małych ślicznych kociaków, mniejsza kocica urodziła ale niestety dwa marte a ta większa 4 zdrowekotki są już duże i szukam dla 2 z nich opiekunów ponieważ jeden juz znalazł domek u pani która ardzo dorbze znamy
a drugi ma chore oczko i sądze że nikt go nie będzie chciał wziąść dlatego zostanie u nas oto zdjęcia tych kocic i małych szkrabów
ninetynine pisze:Poporstu tak sądze nie ma tu w okolicy takiego kota z niebieskimi oczami. Kot nie jest wykastrowany. O kocie w tamtym poście wspominam na samym początku jest on na pierwszym zdjęciu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości