Co mam zrobić, żebyś mnie pokochał? CHARLOTTE MA DOMEK STAŁY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 17, 2007 21:49

elfrida pisze:Troche sie opuscilam :oops: .Jak milo czytac takie wiesci,choc nawet po polowce dnia z nia spedzonych bylam pewna,ze innych byc nie moze 8) .Nie moge sie doczekac az juz wyjdzie na salony i zacznie ustawiac Towarzystwo a z pewnoscia bedzie czula sie pewniej niz Ono samo :lol:
Ja pod koniec pobytu musialam sie z nia ganiac,bo stwierdzila,ze chyba okienko w lazience jest po to,zeby z niego korzystac :evil: .Zamykalam drzwi w lazience a za chwilke byla juz w kuchni :roll: ..odpuscilam wiec po czym pobiegla na salony i zczela ustawiac rezydentow :lol: ..potem przyjechala Aja i tyle Szarocie widzialam :( .
Mahatari zostawiaj ja sobie,bo potem bedziesz mocno zalowac!!!Takie Kicie to ''wyjatkowe wyjatki'' :1luvu:

Z tego co mi wiadomo to po testa na Fiv okarze się co z maleńka...jak będa negatywne to zostaje wiec kciukamy :ok: :ok: :ok:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Wto lip 17, 2007 21:54

No to kciukamy,zeby Malenstwo znalazlo juz Swoja przystan,taka na zawsze,bez przyplywow i odplywow :ok: :ok: :ok:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto lip 17, 2007 22:17

Bedzie dobrze, bo musi byc dobrze!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro lip 18, 2007 8:18

Etka pisze:ha, wiedzialam ze myszka dlugo nie pozyje bo widzialam jaka jest na nia zawzieta :D

ale to nic, przysle nastepna- niech wie ze tam w Poznaniu jest ciocia ktora ja bardzo mocno kocha :)

Jak będziesz Etka wysyłała paczuszkę dla Szarlotki daj znac, chętnie dorzucę parę zabaweczek. Daj tylko znac co Szalotka lubi najbardziej :wink:

Mizianki dla Dziewuszki i :ok: za wyniki!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro lip 18, 2007 10:04

Szarlotka pcha sie na gwałt na pokoje... woła mnie co chwilkę do siebie... a mnie serce pęka, że jej nie mogę wypuścić... wczoraj zabrałąm ją na trochę wieczorem z łazienki... Zmorka podeszła, powąchała i prych... a Szarlotka miauuuu... więc wyścigówka bardzo zdziwiona 8O podeszła jeszcze raz... i już nie było prychu... :lol: one się chyba dogadają najszybciej... byle do poniedziałku... oczka już piękne, grzybek chyba też powolutku znika, z tego co zauważyłam to Szarlotka drapie i to miejsce na szyi i ucho... znaczy ją swędzi, a moja babcia mówi, że jak swędzi to się goi :lol:

kiedy w końcu ten poniedziałek będzie... jakoś się wlecze ten tydzień... 8O

acha... Tiris mnie straszy, ze ukradnie Szarlotkę, ale nie martwcie się... dobrze ją pilnuję... :lol: :twisted:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro lip 18, 2007 10:27

Karotka, bede wysylac w przyszlym tygodniu bo bede miala wiecej czasu.

Tiris niech nie kradnie Szarloci bo w ucho dostanie :D

Szarlotka jest bardzo przyjazna do kotkow, dwa dni u mnie byla a prawie sie juz z nimi dogadala i zakumplowala- razem na ptaszki polowali :D Cudne zwierzatko! Ja sie zlamalam Małgosia i zostala wypuszczona na pokoje, najpierw koty zamykalam- ale do lapoczynow nie dochodzilo, wiec pod kontrola byla na salonach juz z moja dwojka. Tez mi tak plakala ze serce mi sie kroilo. No i wyplakala :wink:
Ps. W jakim stanie jest myszka? :lol:

Etka

Post » Śro lip 18, 2007 10:34

Jowita... ja nie mogę się złamać, chociaż serce krwawi jak Szarlotka woła... za dużo ogonów byłoby do leczenia potem... :?

myszka ledwie zipie... mogę mieć prośbę??? mogę prosić o dwie, trzy myszki więcej??? oddam kaskę, u nas takich nie ma... a jak Szarlotka wyjdzie, to będę musiała szukać bez przerwy myszki, albo wydzielać po kolei... a Zmorka to mała cwaniara... kradnie zabawki... :lol: :lol: :lol:

Matahari

Post » Śro lip 18, 2007 10:40

Małgosia--> bedzie cale mnostwo myszek- dla wszystkich ogonow :) w prezencie :D nie moge przecie faworyzowac Szarloci :D

Bo musze Wam wszystkim powiedziec ze futra Matahari wszystkie sa cudne i do teraz nie moge sie zdecydowac ktora z kit jest piekniejsza :1luvu:
zreszta poczytajcie watek z podpisu Małgosi- Punkt widzenia rezydentki :)

Etka

Post » Śro lip 18, 2007 12:39

Jowitko!a pokaz nam te myszkiiii,jestem ciekawa czy u nas takie sa :lol: czy to tylko regionalny wyrob :twisted: .U mnie Macko z Maczkiem uwielbiaja pileczki kauczukowe,ale takie male przezroczyste :wink: ,kupuje hurtem,bo co chwila laduja za balkonem a nie chce mi sie sasiadom pod oknami chodzic :wink: ale gdyby cos to na czarna godzine beda :twisted: 8)
Brygada M&M powiedziala mi,ze mnie nie lubi,bo taka Panienke z domu wypuscilam...a juz zaczeli sie w niej podkochiwac i stwierdzili,ze taki fajny Terminatorek do zabawy by byl :lol:...i z cwaniackim usmieszkiem dodali,ze drugiej takiej to w zyciu nie znajde :lol:

elfrida

Post » Śro lip 18, 2007 14:58

elfrida, jak kupie to zrobie zdjecie kolekcji :D to takie piszczace, dzieki temu Szarlotka wydawala smieszne dzwieki :lol:

co do Panienki to masz czego zalowac, i ja tez :D Jest nie-po-wta-rzalna!
Ale mam jeszcze Amisie - kociego diabełka i mi strate Szarlotki na rzecz Matahari rekompensuje :D

Etka

Post » Śro lip 18, 2007 15:23

No moj Macko tez spod prawa wyjety,ale taaakich pomyslow jak Szarocia to On nie ma :twisted: :lol: no i nie spi wtulony w szyje :twisted:

elfrida

Post » Śro lip 18, 2007 17:32

Jak to miło, że Cioteczki o Charlotte nie zapominają :)
A ja dziękuję Ciotce Karotce za wpłatę na wyprawkę Charlotte :) Jutro rano 100zł powędruje do Matahari :1luvu:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro lip 18, 2007 18:59

cioteczki... :1luvu: w imieniu Szarlotki... :1luvu:

coraz częściej mnie woła do łazienki: no choćże szybciej... i miauczącym prenetsjom nie ma końca: a czemu tak dłuuuugo mnie zostawiasz... a potem przytulankom i barankom nie ma końca... i chyba mogę powiedzieć, że zapadłyśmy sobie w serduszka nawzajem... kiedy w końcu ten poniedziałek... :?

zdaje się, że Szarlotka będzie trzymać z tą bandą... też nie ruszyła kurczaka na razie... 8O

tak się dziś zastanawiam, czy nie spać dziś w łazience z Szarlotką... :twisted: hmmm... całe życie z wariatami... :twisted:

Matahari

Post » Śro lip 18, 2007 19:30

Mysle,ze pomysl spania w lazience jest na prawde super 8) .Bedzie wilk syty i owca cala...tzn. Ty sie wyspisz a Szarloci nie bedzie gardziolko bolalo :twisted: .Ja moze nie spedzilam jeszcze nocki w lazience ale mialam okazje w niej lezakowac,znaczy sie w wannie!!!..no Matahari mowie Ci,rozkosz normalnie,tylko nie pomyl jej z Jaskiem bo przy jej charakterku to Ci sie pewnie oberwie :lol: .Zazdraszczam :wink:

elfrida

Post » Śro lip 18, 2007 21:48

Matahari pisze:cioteczki... :1luvu: w imieniu Szarlotki... :1luvu:

coraz częściej mnie woła do łazienki: no choćże szybciej... i miauczącym prenetsjom nie ma końca: a czemu tak dłuuuugo mnie zostawiasz... a potem przytulankom i barankom nie ma końca... i chyba mogę powiedzieć, że zapadłyśmy sobie w serduszka nawzajem... kiedy w końcu ten poniedziałek... :?

zdaje się, że Szarlotka będzie trzymać z tą bandą... też nie ruszyła kurczaka na razie... 8O

tak się dziś zastanawiam, czy nie spać dziś w łazience z Szarlotką... :twisted: hmmm... całe życie z wariatami... :twisted:

a ja myslalam ze po konwoju tylko mnie odbilo...

A jak zaczne zarabia więcej to i tak ją ukradne...podjade z chlopakami i nic nie będziesz mogła zrobic :twisted: :twisted: :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

[poprzednia][następna]