Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:moś pisze:Kicorek pisze:To ja mam dziwny wątek, bo mało OT - ale u mnie ani malowania, ani dzieci, ani żadnego JJ![]()
![]()
moś, jak już pomalujecie, to rzuć jakieś plaskate foty
wrzuce, wrzuce ale to bedzie archiwum bo nowych niet.
A ty to masz przynajmniej Pluszona ktory jest towarem deficytowym i przyciaga tlumy.A ja co? Tylko JJ mi zostal a malowanie sie skonczy[/quote]Yyyy...
To sublokator redaf, nie mój :twisted:
A pszeniczno-plaskate boskie - dla koneserów plaskatej urody!
izaA pisze:Tak sobie myślę, że z tego włochatego Mosia to niezły by wałek do malowania wyszedł
moś pisze:izaA pisze:Tak sobie myślę, że z tego włochatego Mosia to niezły by wałek do malowania wyszedł
Że niby ze mnie..czy z Mosia?On raczej woli robic za czapke.Kiedys mielismy goscia w domu, ktory wyszedlszy z korytarza powiedział: ładna ta czapeczka z czarnego lisa na kaloryferze lezy 8O
kalair pisze::DT o znaczy, ze Moś bardzo się wczuł w rolę....
Kicorek pisze:moś
A Moś dobry byłby do farb ciemnych, Ptyś do jasnych, Arni do polakierowania podłogi, a Budyń wypolerowałby ją na błysk. Dobrze wymyśliłam?
Kicorek pisze:moś
A Moś dobry byłby do farb ciemnych, Ptyś do jasnych, Arni do polakierowania podłogi, a Budyń wypolerowałby ją na błysk. Dobrze wymyśliłam?
Kicorek pisze:Bo ma miękkie futerko - dobrze lakier rozprowadzi
varia pisze:Streści ktoś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1146 gości