Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
a może jednak ktoś ...?
gadałam dziś z Plamcią na wysokościach, głaskałam ją... strasznie obłazi biedula (reszta też obłaziła, ale już dawno przestały aż tak), to pewnie też ze stresu taka jest śliczna...komu...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
a może Pokemonki ktoś zechce prędzej niż ją i genowefa będzie mogła
Wielbłądzio pisze:a może Pokemonki ktoś zechce prędzej niż ją i genowefa będzie mogła
Wiesz co, dzisiaj zrobiłam Pokemonom ogłoszenie na allegro i się popłakałam Wcale nie dlatego, że muszę je oddać chociaż są słodkie, aż do bólu, tylko dlatego, że ogłoszeń o kotach z mazowieckiego są trzy strony Kto weźmie dwa dorosłe bure koty?
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
i to jeszcze w sezonie o Plamcię ze wszystkich ogłoszeń nie zadzwonił dotąd dosłownie nikt
Czasem trudno przewidzieć koleje losu... Mruczki są słodziutkie, myślę, że mają większą szansę niż Plamcia - są bezproblemowe. Mocno trzymam kciuki za super domek dla słodziaków i dla Plamci
. . _________________
Koty w potrzebie proszą o pomoc Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie www.koty.sos.pl
według mnie więcej osób zajrzałoby na ten watek gdyby w tytule dopisać, ze Plamka to szylkretka no i gdyby udało się wkleić zdjęcie Plamci
w pierwszym poście (teraz jest tylko link do zdjęcia)