FFA Pik-pok jest z Elfinką w wątku... Placek ma dom post1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 10, 2007 12:33

Oj.. mam nadzieję, że takie piękności znajdzie domek :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Śro lip 11, 2007 10:26

Podniosę pięknoty :D
Może domki już z wakacji powracają?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lip 11, 2007 12:00

tak wygląda Placek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Placek ma około 4miesięcy, poszedł do domku jak miał około 7 tygodni i wrócił dwa tygodnie temu :( bo jest podejrzenie, że dzieciak ma uczulenie na kota, domek się łamie, ale ja pozostanę niezłomna, raz oddali :evil:
był obrażony na ludzi bardzo , był agresywny wobec nas , ale miał Gapcię , która mu powiedziała, że my jednak fajni jesteśmy :wink: :lol:
Jest pieszczochem strasznym , chował się z psem , teraz z dwoma kotami, które go nie cierpią :( bo chyba facet jest i dlatego :? no ale Placek ma nas i spędza z nami, na nas dużo czasu :wink:
jest kochany ,choć gryzie jak diabli :twisted:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Śro lip 11, 2007 12:04

bo Gapa ma już swój domek i swoich Dużych i swojego kota :wink: :lol:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Czw lip 12, 2007 12:54

taki czasem jest kochany
:lol: :lol: :lol:
Obrazek

jeśli ktoś szuka pieszczocha nad pieszczochami to jest o to PLACEK

aga-lodge

Post » Czw lip 12, 2007 21:35

Placek jest piękny i bardzo towarzyski- nie poznał jeszcze "obcego" człowieka, bo wszystkich obdarza zaufaniem od pierwszego spojrzenia :D
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pt lip 13, 2007 22:24

W końcu poznałam Placka osobiście. Jest taki... syjamkowaty. Ma gładziutką, satynową sierść i szczupły pyszczek z wielkimi oczyskami. Fajniutki jest :)

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie lip 15, 2007 10:51

co u Placka? Bardzo ładny kociak :)
gg 4874246

maua

Od: Śro sty 31, 2007 9:45

Post » Nie lip 15, 2007 22:21

Placek ma się świetnie idziemy właśnie na szczepienie na dniach :)
ma fankę w Gnieźnie :lol: :wink: więc jak się uda tam zamieszka

aga-lodge

Post » Pon lip 16, 2007 14:30

chyba Placek nie ma szczęścia do Dużych :(
domek milczy , jak do środy się nie odezwie Placek od nowa zaczyna szukać domu
dziś byliśmy u weta , Placek nie znosi transportera darł sie nieziemsko cało drogę :twisted: było nieźle
u weta skarżył się bardzo :twisted: na macanie , dotykanie i obecność jakiś pań :twisted: ale jak tylko zniknęłam mu z oczu to był taki krzyk jak by go cięli :lol:
jest pieszczoch i bardzo fajny kot, mam nadzieje, że trafi na takich Dużych którzy go docenią i z nim wytrzymają :wink:

aga-lodge

Post » Wto lip 17, 2007 19:28

Jak domek nie chce to niech żałuje- taki przytulak- rozbójniczek trafia się raz w życiu i chciałabym rzec- śmierć frajerom, ale nie wiem czy wypada

A tymczasem do Pik-Poka wprowadziła się pewna śliczna panienka i to wprost z parkingu 8O A nie mówiłam że lepiej chodzić niż jeździć :twisted: Biało- czarny chłopczyk okazał się jednak brutalem i dał ostry wycisk, ale w końcu jego łazienka- jego twierdza :roll: Mała Tri zignorowała fakt, że jest nieproszonym gościem :wink: Teraz wspólnie się bawią i śpią, choć czasem do walk dochodzi :roll:
Przedstawiam pannę i kawalera- oczywiście do wzięcia :kitty:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto lip 17, 2007 20:23

„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia]