Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joy pisze:Little20 myślę o Acanie (jadły choć bez entuzjazmu) ale wyszukałam też Hillsa po bardzo atrakcyjnej cenie, nawet taniej niż Acana (za kg oczywiście) no i nie wiem...ten Hills mi chodzi pogłowie...ale ostatnio było zamieszanie z trującymi karmami, i to mnie niepokoi, że może Hills też coś chachmęci
beheta pisze:Witam.
na stronie http://behemotto.blogspot.com/ zamieściłam wyniki analizy postów zamieszczonych w tym wątku.
badanie dotyczy popularności poszczególnych marek suchych karm.
osobom zainteresowanym mogę przesłać tabelę w excelu ze szczegółowymi danymi (nazwa użytkownika, marka, rodzaj karmy)
niebawem podobne obliczenia pojawią się w związku z karmami mokrymi.
beheta pisze:do tig_ra
masz rację - z osób, które podają orijen zaznaczyłam tylko Ciebie. jest też little20, ale trudno w jej przypadku mówić o polecaniu tej karmy jako że jak napisała jej koty nie chciały jej jeść. odnośnie zarzutu, że popularność nie równa się jakości - zaznaczyłam to w blogu (czynniki mające wpływ na wyniki badania).
gdybym miała analizować jakość to badanie wyglądałoby zdecydowanie inaczej - pewnie składałoby się z kilku części - oddzielnie analiza składu, oraz opinie użytkowników po przetestowaniu poszczególnych karm dotyczące stanu sierści, skóry, pojawiania się wymiotów, wyglądu i zapachu kup kota itp.
z czasem zamierzam rozbudowywać badania. to tylko taki mały początke...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości