Moderator: Moderatorzy
Magis pisze:alucha... może tak po kolei? wklej zdjęcie (było już opisywane na forum jak to się robi, poszukaj), podaj na jaki cel idą pieniążki, jak długo trwa aukcja.
aluha123 pisze:sprzedam smycz dla zwierząt długa ,rozsuwana i wygodna. Zdjęcie dam jutro licytacje zaczynam od 15 zł bo smycz kupiłam za 60 zł . Proszę doliczyc 5zł za koszt przesyłki . licytujcie !!
aluha123 pisze:no to znajde jakos fundacje i tam wyslecie kase a ja wam wysle smycz ;] zaraz poszukam jakies schronisko czy cos ok ??
aluha123 pisze:Oto zdjęcie ;] A smycz ma 3 metry ;] Nowa ! a pie niadze ida .. zaraz wam podam adres ;] i strone ;] tylko niewiem jak zdjęcie wklejic ;( powieccie mi ..[/img][/url][/list][/code]
mogęCoToMa pisze:aluha123 pisze:sprzedam smycz dla zwierząt długa ,rozsuwana i wygodna. Zdjęcie dam jutro licytacje zaczynam od 15 zł bo smycz kupiłam za 60 zł . Proszę doliczyc 5zł za koszt przesyłki . licytujcie !!aluha123 pisze:no to znajde jakos fundacje i tam wyslecie kase a ja wam wysle smycz ;] zaraz poszukam jakies schronisko czy cos ok ??aluha123 pisze:Oto zdjęcie ;] A smycz ma 3 metry ;] Nowa ! a pie niadze ida .. zaraz wam podam adres ;] i strone ;] tylko niewiem jak zdjęcie wklejic ;( powieccie mi ..[/img][/url][/list][/code]
tak na wszelki wypadek zacytowałam...
aluha123 pisze:mogęCoToMa pisze:aluha123 pisze:sprzedam smycz dla zwierząt długa ,rozsuwana i wygodna. Zdjęcie dam jutro licytacje zaczynam od 15 zł bo smycz kupiłam za 60 zł . Proszę doliczyc 5zł za koszt przesyłki . licytujcie !!aluha123 pisze:no to znajde jakos fundacje i tam wyslecie kase a ja wam wysle smycz ;] zaraz poszukam jakies schronisko czy cos ok ??aluha123 pisze:Oto zdjęcie ;] A smycz ma 3 metry ;] Nowa ! a pie niadze ida .. zaraz wam podam adres ;] i strone ;] tylko niewiem jak zdjęcie wklejic ;( powieccie mi ..[/img][/url][/list][/code]
tak na wszelki wypadek zacytowałam...sie spytac cio z tego wynika ?? ;]
reddie pisze:Się śmiejcie, ja naprawdę się zastanawiałam nad tą smyczą, bo by mi się przydała dla Tigry![]()
![]()
Ale to było tylko do tego momentu: "no to znajde jakos fundacje i tam wyslecie kase a ja wam wysle smycz ;] zaraz poszukam jakies schronisko czy cos ok ??" Tak się dać podejść, no wstyd <ikonka_uderzająca_się_w_czoło>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości