Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaśkaGM pisze:Cioteczka idzie d pracy .....![]()
![]()
Femka pisze:Cioteczka kawkę poranną pije
Marcelibu pisze:Femka pisze:Cioteczka kawkę poranną pije
I ja piję poranną kawę. Trzeba tę Warszawę do Łodzi jakoś przybliżyć
![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Cioteczka kawkę poranną pije
I ja piję poranną kawę. Trzeba tę Warszawę do Łodzi jakoś przybliżyć
![]()
Mnie się ostatnio Warszawa bardzo bliska zrobiła
bubor pisze:Jak widzę życie towarzyskie kwitnie![]()
![]()
![]()
A u nas puki co dalej suchutko, Kropcia rozrabia ile wlezie , dziś wspieła się po siatce balkonowej na wysokość mniej więcej metra
![]()
tyle że z zejściem na dół miała większy problem o czym powiadomiła wszystkich miaukoleniem . Firankom też nie jest lekko , ledwo się trzymają pod Kropciowym ciężarem. Puźniej postaram sie uwiecznić koteczkę na jakimś fajnym zdjęciu a o ewentualnym sukcesie tego przedsięwzięcia Ciotki sie napewno przekonają
![]()
![]()
Wydaje mi się, że jak Kropidło urośnie i będzie cięższa, to przestanie włazić na firanki.Femka pisze:bubor pisze:Jak widzę życie towarzyskie kwitnie![]()
![]()
![]()
A u nas puki co dalej suchutko, Kropcia rozrabia ile wlezie , dziś wspieła się po siatce balkonowej na wysokość mniej więcej metra
![]()
tyle że z zejściem na dół miała większy problem o czym powiadomiła wszystkich miaukoleniem . Firankom też nie jest lekko , ledwo się trzymają pod Kropciowym ciężarem. Puźniej postaram sie uwiecznić koteczkę na jakimś fajnym zdjęciu a o ewentualnym sukcesie tego przedsięwzięcia Ciotki sie napewno przekonają
![]()
![]()
my sobie życie towarzyskie uskuteczniamy w oczekiwaniu na wieści o Kropci![]()
Firanki zawsze są bardzo biedne w kocich domach, lepiej się z tym pogódź, zanim popadniesz we frustrację![]()
Czekamy na fotki
Femka pisze:Czekamy na fotki
bubor pisze:Mimo że nie wpisuję sie do wątku Twoich futerek Femko to czytam go ( tylko że nie mogę dobrnąć do końca) jak będe w nim na bieżąco to napewno się ujawnie ..........
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 196 gości