KROPCIA powoli sie zmienia na lepsze : )))))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 14, 2007 8:07

Cioteczka kawkę poranną pije :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lip 14, 2007 8:17

KaśkaGM pisze:Cioteczka idzie d pracy ..... :evil: :evil: :evil:

Ops, przepraszam :wink: . Ale życzymy Kochanej Cioteczce miłego dnia w pracy :D .
Marcelibu

Post » Sob lip 14, 2007 8:19

Femka pisze:Cioteczka kawkę poranną pije :D

I ja piję poranną kawę :D . Trzeba tę Warszawę do Łodzi jakoś przybliżyć :idea: :!:
Marcelibu

Post » Sob lip 14, 2007 8:23

Marcelibu pisze:

I ja piję poranną kawę :D . Trzeba tę Warszawę do Łodzi jakoś przybliżyć :idea: :!:

Mnie się ostatnio Warszawa bardzo bliska zrobiła :oops:
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 14, 2007 8:48

Femka pisze:
Marcelibu pisze:

Mnie się ostatnio Warszawa bardzo bliska zrobiła :oops:

I ja Łodź pokochałam :oops: :D ...
Marcelibu

Post » Sob lip 14, 2007 9:39

Jak widzę życie towarzyskie kwitnie :D :D :D
A u nas puki co dalej suchutko :D , Kropcia rozrabia ile wlezie , dziś wspieła się po siatce balkonowej na wysokość mniej więcej metra :?
tyle że z zejściem na dół miała większy problem o czym powiadomiła wszystkich miaukoleniem . Firankom też nie jest lekko , ledwo się trzymają pod Kropciowym ciężarem :D . Puźniej postaram sie uwiecznić koteczkę na jakimś fajnym zdjęciu a o ewentualnym sukcesie tego przedsięwzięcia Ciotki sie napewno przekonają :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lip 14, 2007 9:45

bubor pisze:Jak widzę życie towarzyskie kwitnie :D :D :D
A u nas puki co dalej suchutko :D , Kropcia rozrabia ile wlezie , dziś wspieła się po siatce balkonowej na wysokość mniej więcej metra :?
tyle że z zejściem na dół miała większy problem o czym powiadomiła wszystkich miaukoleniem . Firankom też nie jest lekko , ledwo się trzymają pod Kropciowym ciężarem :D . Puźniej postaram sie uwiecznić koteczkę na jakimś fajnym zdjęciu a o ewentualnym sukcesie tego przedsięwzięcia Ciotki sie napewno przekonają :D :D :D

my sobie życie towarzyskie uskuteczniamy w oczekiwaniu na wieści o Kropci :D
Firanki zawsze są bardzo biedne w kocich domach, lepiej się z tym pogódź, zanim popadniesz we frustrację :D
Czekamy na fotki :D
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 14, 2007 10:14

Femka pisze:
bubor pisze:Jak widzę życie towarzyskie kwitnie :D :D :D

my sobie życie towarzyskie uskuteczniamy w oczekiwaniu na wieści o Kropci :D
Firanki zawsze są bardzo biedne w kocich domach, lepiej się z tym pogódź, zanim popadniesz we frustrację :D
Czekamy na fotki :D
Wydaje mi się, że jak Kropidło urośnie i będzie cięższa, to przestanie włazić na firanki.
O jesooo, co ja tutaj robię, zamiast się pakować, prasować, prać to ja tu z Wami... Ale nie mogę sie oderwać kurcze :roll: ... No i pralka coś tam pierze, chociaż nie zapomniałam wstawić prania :roll:
Marcelibu

Post » Sob lip 14, 2007 10:42

Femka pisze:Czekamy na fotki :D

Więc żeby dłużej nie zwlekać są fotki :D :D
Kropci najwyraźniej spodobała się wspinaczka po balkonowej siatce :?
Obrazek
Gdy wziołem ją do pokoju usiadła patrząc na mnie zdegustowana że śmiałem przerwać jej taką fajną zabawę ..........
Obrazek
Zaraz potem stwierdziła że pasek od spodni jak i moja ręka też są świetnym kompanami do zabawy :D ..........
Obrazek
Obrazek
Chwile po tym zaciekawił ją aparat fotograficzny a raczej osłona obiektywu na sznureczku więc trzeba ja było ząbkami złapać :?
Obrazek
Niedługo i aparat się Kropci znudził więc jak gdyby nigdy nic rozłożyła sie na wersalce i zaczeła się myć :D
Obrazek
Obrazek
Teraz zalega na krześle w dużym pokoju , a ja produkuje niniejszą relację
ciesząc sie że ta szylkretowa panna mieszka z nami . :D :D :D

bubor

Post » Sob lip 14, 2007 10:44

Dzięki Marcelibu że jesteś z nami ............ :1luvu:
:D :D :D

bubor

Post » Sob lip 14, 2007 10:50

Kropcia to cudna panna. Uwielbiam takie niesforne kociaki :D
Ja trochę w wątkach moich kotów na nie wyrzekam, ale nie oddałabym tych moich ogonów za ŻADNE SKARBY ŚWIATA choćby mi nawet zdemolowały cay dom i nie dały w ogóle spać po nocach :D
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 14, 2007 10:54

Kropcia jest przecudna :love: . Moja Klarusia (za TM) też była szylkrecią, mam do nich słabość. Bardzo się cieszę, że masz Kropcię!!! Tak się porządnie przygotowałeś: balkon zabezpieczony, nawet sztuczna trawka etc. :1luvu: .
A w ogóle to przepraszam, za takie "wtręty" na Twoim wątku :oops: , ale wiesz, jak to baby, rozgadują się czasem :wink:
Marcelibu

Post » Sob lip 14, 2007 10:55

Mimo że nie wpisuję sie do wątku Twoich futerek Femko to czytam go ( tylko że nie mogę dobrnąć do końca :oops: ) jak będe w nim na bieżąco to napewno się ujawnie .......... :D

bubor

Post » Sob lip 14, 2007 10:58

bubor pisze:Mimo że nie wpisuję sie do wątku Twoich futerek Femko to czytam go ( tylko że nie mogę dobrnąć do końca :oops: ) jak będe w nim na bieżąco to napewno się ujawnie .......... :D

wiesz, że zawsze będziesz bardzo mile widzianym gościem.
Podpisuję się pod opinią Marcelibu: fantastycznie przygotowałeś się do adopcji Kropci. A z tego, co o niej piszesz, wyłania się bardzo odpowiedzialny i kochający opiekun. :1luvu:
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 14, 2007 10:59

No wiesz co Marcelibu .......?
Bardzo mi miło że Kropciowy wątek pomaga rozwijać kontakty towarzyskie ....... :D :D :D
Bardzo sie cieszę że nas odwiedzasz .......... :1luvu:

bubor

[poprzednia][następna]