samar pisze:no prosze, tak sie rozbisurmani na tych wakacjach, ze potem nie bedzie chcial do domu wracac
Będzie chciał napewno
A na następne wakacje, kiedy zniknie wstrętna białaczka biorę Balusia do siebie
Moderator: Estraven
samar pisze:no prosze, tak sie rozbisurmani na tych wakacjach, ze potem nie bedzie chcial do domu wracac
ania c pisze:A na następne wakacje, kiedy zniknie wstrętna białaczka biorę Balusia do siebieMożesz spokojnie wyjeżdżać
szkoda, ze mieszkam z mama, bo gdybym ja mogla decydowac o wszystkim to z checia zaopiekowalabym sie Twoja trojka kiedy tylko byscie tego potrzebowali a ja akurat bylabym w domu 

ostatnie fotki Morki przed wyjazdem
:

ania c pisze:Wczoraj zastałam Balusia tak rozbrykanego w czasie zabawy że nie mogłam mu podac lekarstwa - szalał, skakał, ganiał myszke na patyku, oczywiście drapał przy tym nas i wszystko co popadło![]()
BARDZO sie ciesze, ze Balus wypoczywa, on skubaniec jeden maly ma chyba z nas wszystkich najlepsze wakacje
ania c pisze:Twój kot miewa sie świetnie mam nadzieję że Ty również?
ale szczerze, to jest gorzej niz w Anglii, myslalam, ze bedzie chociaz podobnie. straszna przesada z cenami bylam w 2 zoologach to tragedia glupie szelki kosztuja jakies 70-100 zl
). a co do kotow to laaadne maja
szkoda tylko ze taki pers np szweda sie bezpansko po ulicy 
samar pisze:grunt ze wkoncu mam stala prace i tak odliczam dni do powrotu

ania c pisze:A tak apropo Norwegii to zauważyłaś napewno jaki Twój kot ma szlachetny norweski profil?![]()
ania c pisze:Właśnie zaniosłam jaśnie panu kurczaczka na obiad i muszę Ci powiedzieć że jedzonko typu żołądki nasz "Norweg" zwyczajnie olewa

samar pisze:tylko kanapa, zarelko (gazeta, kapciuszki i piwko jeszcze pewnie)
samar pisze:ale kurczaczek to mu chyba smakuje?
ania c pisze:Żadne takie...on prawie codziennie na spacery chodzidbamy o kondycję kota. Kanapka jest ale spacerek też musi być
ania c pisze:A za próbę czyszczenia uszu dostałam po łapachTrudo nie bedę kota traktować siłą ani stresować - nadrobicie zaległości. Sprzeciw jest na prawdę stanowczy a od lekko nie doczyszczonych uszu się nie umiera

ania c pisze:Spokojnie nic złego się nie stało - Baluś poprostu trzepnął jej przez łeb ze stoickim spokojem![]()
Aniolek_ pisze:A Bali sobie teraz odpoczywa

samar pisze:Aniolek_ pisze:A Bali sobie teraz odpoczywa
po ciezkiej pracy w kamieniolomach...![]()
wszystkie kitajce leniuchy wstretne odpoczywaja caly rok!tylko byc kotem...
![]()
Aniołek_ pisze:zamień się z nim to będizesz

Użytkownicy przeglądający ten dział: niuans, sebans i 74 gości