Bali & Moria - kocie jesienne porzadki...:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 28, 2007 21:02

samar pisze:no prosze, tak sie rozbisurmani na tych wakacjach, ze potem nie bedzie chcial do domu wracac

Będzie chciał napewno :wink:
A na następne wakacje, kiedy zniknie wstrętna białaczka biorę Balusia do siebie :lol: Możesz spokojnie wyjeżdżać :wink:
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Czw cze 28, 2007 21:12

ania c pisze:A na następne wakacje, kiedy zniknie wstrętna białaczka biorę Balusia do siebie :lol: Możesz spokojnie wyjeżdżać :wink:

wow..naprawde? :king: szkoda, ze mieszkam z mama, bo gdybym ja mogla decydowac o wszystkim to z checia zaopiekowalabym sie Twoja trojka kiedy tylko byscie tego potrzebowali a ja akurat bylabym w domu :?
powiem szczerze ze mam taka mala nadzieje, ze wlasnie do przyszlych wakacji Balus bedzie juz wyleczony i zaprzyjazni sie z Moreczka, razem sobie zostana w domu jak wyjade i mama zostanie z dwoma kotuchami :ok:
Obrazek

samar

Od: Pon lis 13, 2006 21:29

Post » Nie lip 01, 2007 11:56

no to taki post..na pozegnanie :crying: ostatnie fotki Morki przed wyjazdem :wink:

macha lapka na pozegnanie :wink: :
Obrazek

Obrazek

:pig: :
Obrazek

poza godna prawdziwej damy :twisted: :
Obrazek

uznala, ze sama zrobi sobie lepsze zdjecia i przejela wladze nad aparatem 8) :
Obrazek

zycze wszystkim milych wakacji! :flowerkitty:

ps.
zycze powodzenia w tymczasowej opiece nad Balusiem Aniu :balony:
mam nadzieje, ze Jego pobyt wniesie jedynie sama radosc i 0 problemow.
Obrazek

samar

Post » Pt lip 13, 2007 12:05

ha! no wreszcie udalo mi sie dorwac 'kawaleczek' internetu :dance:
z tego co wiem (niestety malo wiem na ta chwile :oops: ) to u Morki wszystko w porzadku :wink:
robie zdjecia wszystkim kotom w Norwegii ktore stana mi na drodze (niewiele ich jest i bardzo plochliwe), zdjecia wrzuce jak wroce bo tu sie nie da :?
a co u Balunia to sie dowiemy jesli Ania cosik by tu skrobnela... 8)
ps.Aniu --> :pisanie: :twisted:
Obrazek

samar

Post » Pt lip 13, 2007 12:58

Ło matko...
Super że masz dostęp do netu :lol:
Baluś ma wakacje w hotelu 5-cio gwiazdkowym. Ja jestem u niego codziennie, jego tymczasowa opiekunka go wprost rozpieszcza. Wczoraj zastałam Balusia tak rozbrykanego w czasie zabawy że nie mogłam mu podac lekarstwa - szalał, skakał, ganiał myszke na patyku, oczywiście drapał przy tym nas i wszystko co popadło :ryk:
Twój kot miewa sie świetnie mam nadzieję że Ty również?
Obrazek

ania c

Post » Pt lip 13, 2007 14:28

ania c pisze:Wczoraj zastałam Balusia tak rozbrykanego w czasie zabawy że nie mogłam mu podac lekarstwa - szalał, skakał, ganiał myszke na patyku, oczywiście drapał przy tym nas i wszystko co popadło :ryk:

zdziwilabym sie jakby bylo inaczej :smiech3: BARDZO sie ciesze, ze Balus wypoczywa, on skubaniec jeden maly ma chyba z nas wszystkich najlepsze wakacje :dance2:
ania c pisze:Twój kot miewa sie świetnie mam nadzieję że Ty również?

ekhm..noo powiedzmy :roll: najchetniej bym stad uciekla ale to w ogole jest dluzsza historia..grunt ze wkoncu mam stala prace 8) i tak odliczam dni do powrotu :crying: ale szczerze, to jest gorzej niz w Anglii, myslalam, ze bedzie chociaz podobnie. straszna przesada z cenami bylam w 2 zoologach to tragedia glupie szelki kosztuja jakies 70-100 zl 8O o albo kuweta taka sama jak ja mam a mam cat it'a (musze zmienic jak przyjade bo za mala :P ) dalam za nia ile - 30-40 zl? nie pamietam dokladnie ale tu kosztuje spokojnie ponad 100zl a o suchej karmie np RC nie wspomne (no dobra wspomne wychodzi jakies prawie 100zl/kg :strach: ). a co do kotow to laaadne maja :love: szkoda tylko ze taki pers np szweda sie bezpansko po ulicy :? w Polsce wiadomo tez sie zdarza i to nierzadko, ale tu w ogole malo kto ma koty a jak juz ma to i tak cale towarzystwo lazi sobie po dworzu..malo tego - takie dzikusy ze na 50m nie podejde :(
pozdrawiam serdecznie! bede zagladac od teraz :twisted:
Obrazek

samar

Post » Sob lip 14, 2007 12:16

samar pisze:grunt ze wkoncu mam stala prace i tak odliczam dni do powrotu

Wakacje szybko miną zobaczysz ani się obejrzysz jak będziesz znowu w domu :D
Nic się nie martw, rób swoje - zrób duuużo pieniąchów i wracaj, bo koty czekają. A tak apropo Norwegii to zauważyłaś napewno jaki Twój kot ma szlachetny norweski profil? 8)
Właśnie zaniosłam jaśnie panu kurczaczka na obiad i muszę Ci powiedzieć że jedzonko typu żołądki nasz "Norweg" zwyczajnie olewa :smiech3:
Obrazek

ania c

Post » Pon lip 16, 2007 12:52

ania c pisze:A tak apropo Norwegii to zauważyłaś napewno jaki Twój kot ma szlachetny norweski profil? 8)

tak zauwazylam ze ma taki dosc szlachetny profil, ale nigdy nie skojarzylam tego z norwegami jakos :wink:
ania c pisze:Właśnie zaniosłam jaśnie panu kurczaczka na obiad i muszę Ci powiedzieć że jedzonko typu żołądki nasz "Norweg" zwyczajnie olewa :smiech3:

ale kurczaczek to mu chyba smakuje? :twisted:
powtorze en-ty raz - rozpuszczasz mi kota!!! :evil: :mrgreen: :ok:
pewnie jak przyjade to Balus sie do transporterka nie zmiesci - tylko kanapa, zarelko (gazeta, kapciuszki i piwko jeszcze pewnie) zrobia swoje :smiech3:
Obrazek

samar

Post » Pon lip 16, 2007 17:41

samar pisze:tylko kanapa, zarelko (gazeta, kapciuszki i piwko jeszcze pewnie)

Żadne takie...on prawie codziennie na spacery chodzi :lol: dbamy o kondycję kota. Kanapka jest ale spacerek też musi być :wink:
samar pisze:ale kurczaczek to mu chyba smakuje?

Karkóweczka najbardziej podchodzi :oops:
A za próbę czyszczenia uszu dostałam po łapach :evil: Trudo nie bedę kota traktować siłą ani stresować - nadrobicie zaległości. Sprzeciw jest na prawdę stanowczy a od lekko nie doczyszczonych uszu się nie umiera :wink:
Obrazek

ania c

Post » Wto lip 17, 2007 12:08

ania c pisze:Żadne takie...on prawie codziennie na spacery chodzi :lol: dbamy o kondycję kota. Kanapka jest ale spacerek też musi być :wink:

full wypas :dance2:
ania c pisze:A za próbę czyszczenia uszu dostałam po łapach :evil: Trudo nie bedę kota traktować siłą ani stresować - nadrobicie zaległości. Sprzeciw jest na prawdę stanowczy a od lekko nie doczyszczonych uszu się nie umiera :wink:

noo..zwlaszcza ze nasz arystokrata ma ciemne w srodku uszyska i brudu nie widac :oops: :mrgreen: bedziemy sie dopierac jak wroce, poki co ma wakacje i totalna labe :twisted:
Obrazek

samar

Post » Czw lip 19, 2007 11:21

A wczoraj Baluś sprawił lekkie manto suni z którą teraz jest zmuszony mieszkać :lol: bo mu się niewychowana do miseczki pchała :twisted:
Spokojnie nic złego się nie stało - Baluś poprostu trzepnął jej przez łeb ze stoickim spokojem 8) :ryk:
Obrazek

ania c

Post » Czw lip 19, 2007 14:25

Śliczne pożegnalne zdjęcie Morki :)
A Bali sobie teraz odpoczywa ;) :twisted:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pt lip 20, 2007 15:13

ania c pisze:Spokojnie nic złego się nie stało - Baluś poprostu trzepnął jej przez łeb ze stoickim spokojem 8) :ryk:

uff..mam nadzieje :roll: bo dopiero by bylo jakby jego obecna pani sie delikatnie mowiac wkurzyla za sprowadzenie jej do domu takiego agresora 8O :wink:
Aniolek_ pisze:A Bali sobie teraz odpoczywa

po ciezkiej pracy w kamieniolomach... :twisted:
wszystkie kitajce leniuchy wstretne odpoczywaja caly rok! :twisted: tylko byc kotem... 8)
Obrazek

samar

Post » Pt lip 20, 2007 15:40

samar pisze:
Aniolek_ pisze:A Bali sobie teraz odpoczywa

po ciezkiej pracy w kamieniolomach... :twisted:
wszystkie kitajce leniuchy wstretne odpoczywaja caly rok! :twisted: tylko byc kotem... 8)

zamień się z nim to będizesz :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon lip 23, 2007 15:54

Aniołek_ pisze:zamień się z nim to będizesz :lol:

Aniolku podpowiedz tylko jak to zrobic :conf: :lol:
Obrazek

samar

[poprzednia][następna]