margherita pisze:Eh!!!![]()
![]()
![]()
To ja się cieszę, ze trafiłam na to forum. Bo dzieki Wam mam te słodziaki, które umilają mi zycie.
Własnie teraz padły i śpią. I mam nadzieję, ze już pośpią do rana![]()
dospały do rana???

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
margherita pisze:Eh!!!![]()
![]()
![]()
To ja się cieszę, ze trafiłam na to forum. Bo dzieki Wam mam te słodziaki, które umilają mi zycie.
Femka pisze:margherita pisze:Eh!!!![]()
![]()
![]()
dospały do rana???![]()
![]()
margherita pisze:Femka pisze:margherita pisze:Eh!!!![]()
![]()
![]()
dospały do rana???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dospały do szóstej!!
Potem zaczeły poranna gimnastytke tzn. wkakiwały na łózko i przelatywały po mnie z predkoscia swiatła. A jak zeskakiwały to to biegajac po dywanie tak tupały, ze głowa mi odskakiwała od poduszki. I kto to powiedział, ze kotek tak cicho chodzi??............chodzi cicho jak chce, a jak nie to tupie jak stado koni, a dwa kotki jak stado koni i stado słoni przebiegajacych przez sawanne![]()
![]()
I tak się gimnastykowały do ósmej. Kiedy ja juz musiałam wstać, dałam im jesc i te "gnidy" poszły lulua ja od arbaitu!!!
Zapowiedziałam im, ze jutro poukrecam im te sliczne głowki![]()
![]()
...ale i tak nie wymienie na inne
margherita pisze:Nooo.ja sądzę, ze moje potforzyska dopiero sie rozkrecają, powoli. Są u mnie razem od niedzieli i do wczoraj spali dopóki ja sie nie podniosłam. Dzisiaj wstali okolo szóstej. I tak beda mi powolutku dawkowac rózne atrakcje
![]()
Im bardziej harcują moje zapchlańce, tym bardziej je kocham
Femka pisze:mam jak najgorsze podejrzenia,co Dorcia robi z kotami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości