Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 13, 2007 7:45

PrzemekK pisze:Ja też, ale dopiero jutro :)

FreEp współczuję Ci - ekonomia BŁEEEEE :strach:

Zrobie tak duzo, zeby i na jutro bylo.

A na filologii nie bylo ekonomii :dance:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lip 13, 2007 7:56

:oops: :oops:

A ekonomia nie była taka zła :wink:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt lip 13, 2007 8:16

Gdzie nie zajrzę to po 4 strony czytania...czy wyście się wszyscy wczoraj wściekli, czy jakaś kometa leciała...mnie tu remont nad głową, a zaległosci nie mogę nadrobić i jeszcze o kulinariach...pysznie brzmią te wasze rozmowy :lol:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt lip 13, 2007 8:30

Moniko, jak dzielisz ten biust kuraczy?
Na czym podsmazasz?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt lip 13, 2007 8:35

Ha ha Przemek pytał się o to samo na GG :lol:
Kurzego cyca dzielę tak jak na kotlety czyli na filaty (można też w kostkę ale ja wolę wieksze kawałki mięsa)
podsmażam na smalcu bo wydaje mi się lepsze ale można też na oleju :roll:
Ogólnie wolna amerykanka byleby nie spiec za mocno cebuli i pieczarek - powinny tylko zmięknąć i dojść w śmietanie

czarna.wdowa

Post » Pt lip 13, 2007 8:56

czarna.wdowa pisze:Ha ha Przemek pytał się o to samo na GG :lol:

:lol: :lol: :lol:

Zakladam, ze na GG pytal z niesmialosci,
a nie dlatego, zeby te info tylko dla siebie miec :wink:

Dorota

Post » Pt lip 13, 2007 9:20

Pytałem na GG, żeby FreEp'owi nie śmiecić w wątku, który jest przecież jego własnym i podobno o kotach ma być 8O

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Pt lip 13, 2007 9:24

ale przecież jak najbardziej jest o kotach :wink:
zwłaszcza że kurzego cyca należy kupić takiego żeby wsytarczyło dla ludzi i przede wszystkim dla kotów :lol:

czarna.wdowa

Post » Pt lip 13, 2007 9:30

Tak naprawdę wątek FreEpowy ma wielką rozpiętość tematyczną - od kotów oczywiście zaczynając, a lecąc przez najróżniejsze aspekty FreEpowego życia. Sam tu śmieci najwięcej :twisted:
FreEp pisze:A mowisz o tym wietnamczyku "na rogu" ? Czesto tam jadalem :lol: Ma pyszne krewetki krolewskie w panierce :love: I z tego co pamietam niezle sajgonki :D

Moze nie tyle co wysilek umyslowy a stres. Ciagle bym jadl :D

Stres też spala energię.

Owszem, Wietnamczyk na rogu. Krewetek tam nie żarłam, sajgonki ma faktycznie przyzwoite, a ostatnio wstawił do menu zarąbistego indyka - pieczonego? czy smażonego? z takim brązowym sosem - ma to na tej małej dodatkowej tablicy z boku. Tyle że od porcji tego specjału to się okocić można, coś dla żertych :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pt lip 13, 2007 11:35

PrzemekK pisze:Pytałem na GG, żeby FreEp'owi nie śmiecić w wątku, który jest przecież jego własnym i podobno o kotach ma być 8O

Gdyby FreEp nie spal teraz, sam by zapytal
o to w swoim watku. A najpozniej, gdyby
juz kurzęcy biust mial kupiony. :lol:

Ja bryknelam dzis wczesniej z pracy
i wlasnie przystepuje do pracy w kuchni.

Dorota

Post » Pt lip 13, 2007 11:49

Kiedy FreEp śpi, Olsztyn w jego wątku harcuje :ryk:

Znowu jestem głodny :oops:

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Pt lip 13, 2007 12:51

a ja bym sobie lody zjadła 8)

czarna.wdowa

Post » Pt lip 13, 2007 13:07

Dzisiaj w nocy pewien mezczyzna stwierdzil, ze nikt na naszym osiedlu nie bedzie spal...Przez 2 godziny darl sie z calych sil "jeb*** lodz, legia warszaaaawaaaa", potem swoista pauza, nastepnie krytykowal policje "jeb**** suki, zawsze i wszedzie (...)", a na koncu zabraklo mu pomyslow i darl sie tylko "jeb***". Dzwonilismy na policje, nie tylko my, ale najwyrazniej albo facet uciekal i chowal sie przed nimi, albo policji nie chcialo sie przyjechac :roll: Wiec z drobnymi (najwyzej 30 minutowymi) przerwami, mielismy wspaniala noc :roll: Najprzyjemniej bylo, gdy na balkony wyszli sasiedzi i podobnie jak w/w osobnik darli sie "zamknij k*** morde, bo za chwile zejde i ci przy****" :roll: Wspaniala noc :evil:
I tak siedzimy jak te zywe trupy, pijac kawe za kawa :crying:

czarna.wdowa pisze:człowiek starszy to i bardziej odpowiedzialny, świadomy konsekwancji

Tiaa, kiedys zylem wedlug zasady hulaj dusza, piekla nie ma :roll: :twisted: A obecnie, hmm... Jestem dopiero po 20-stce, a czuje sie jak 30 latek z dwojka dzieci (szczegolnie to bure jak male dziecko :twisted: ) :twisted:

Taki mi smaczek zrobiliscie :oops: :oops: :oops: Slina az mi sie toczy z pyska, jak ozyje po nocy, to chyba lece do sklepu po cycki, grzybki i smietane :twisted:
Czy Olsztyn slynie z tego, ze wszyscy tam gotuja same pysznosci :?: Cos czuje, ze po przeprowadzce szybko musialbym zmienic ciuchy na te w rozmiarze xxl :twisted:

Robie nastepna kawe (moje biedne serducho :evil: ) i odplywam w swiat 6 cholernych pytan z ekonomii :evil:

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pt lip 13, 2007 13:24

PrzemekK pisze:Kiedy FreEp śpi, Olsztyn w jego wątku harcuje :ryk:

Znowu jestem głodny :oops:

:lol:

A ja nie mam smietany w domu! :crying:
Ale zaraz bede miala :mrgreen:

Dorota

Post » Pt lip 13, 2007 13:27

Z ostatniej chwili:

Mam smietane, a tym samym wszystkie produkty.

Pedze do kuchni!

Dorota

[poprzednia][następna]