z kotkami! i z różą! na ciach Bogucickich, KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2007 22:38

sibia pisze:Do góry!
Zanim Liga zabroni sterylizować koty ;)

pocieszę Cię, że oni nie wtrącają się w sprawy związane ze zwierzętami, co najwyżej jakiś radny przebąknie w osiedlowej gazetce, że psów jest za dużo ;) a i ja nie jestem jedynym narodowcem, który pomaga kotom- czytałam wypowiedzi wielu osób z tego środowiska, które- nie chwaląc się na miau- kastrują dziczki na swoich osiedlach i namawiają kolegów do kastracji ich kotek. (jakby ta wypowiedź zabrzmiała dwuznacznie- NIE JESTEM w żaden sposób związana z LPR)

a może my Forumową Ligę Kastratorską założymy? :)

32 za różyczkę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lip 11, 2007 22:49

XAgaX pisze:NIE JESTEM w żaden sposób związana z LPR)

a nawet jak bys była to będzie Ci wybaczone bo cel szczytny kobieto wspierasz :D

brzmi conajmniej dwuznacznie, ale chocby dlatego, a moze wlasnie dlatego, sie do niej pisze ;)8)

bardzo dziekuję!
w imieniu nie tylko wlasnym :)

pozdrawiam!
/marzena

hassanowa

Od: Nie cze 17, 2007 17:02

Post » Śro lip 11, 2007 23:45

hassanowa pisze:
XAgaX pisze:NIE JESTEM w żaden sposób związana z LPR)

a nawet jak bys była to będzie Ci wybaczone bo cel szczytny kobieto wspierasz :D

LPR nie jest taka zła :)

a nie szczytnych celów wspierać nie mam w zwyczaju ;)

brzmi conajmniej dwuznacznie, ale chocby dlatego, a moze wlasnie dlatego, sie do niej pisze ;)8)

doprecyzuję, że chodzi o kastracje KOTÓW, ewentualnie PSÓW obojga płci, LUDZIÓW ;) zostawimy w spokoju :)

bardzo dziekuję!
w imieniu nie tylko wlasnym :)

pozdrawiam!

nie ma za co :)

pozdrawiam również i :ok: za akcję :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lip 12, 2007 15:21

XagaX w razie zakladania klubu kastratorek mozesz wpisać FFA na honorowych czlonków :)
Dziękujemy wszystkim za udział w licytacji - prawie wszystkie kotki po zabiegu, część rachunku zapłacona , jeszcze troche wisimy wetowi.
Potem przenosimy się na kolejne stado

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Pt lip 13, 2007 9:13

Kochani!
powinno być wczoraj o 9tej ale życie zaatakowało i info pojawia się dopiero dziś:

niniejszym przemiło mi ogłosić, że aukcję wygrały:

irma_g - 20 zl za pudełko z kotkami
XAgaX - 32 zl za pudełko z różyczką

dziewczyny bardzo proszę o adresy do wysyłki.
dedi, wyślij proszę dziewczynom i do mnie namiary na przelew i potwierdź proszę wykonanie - pudełka wyślę niezwłocznie.

wszystkim DZIĘKUJĘ za udział w aukcji!
cel szczytny i cudnie, że prawie całkowicie zrealizowany.

zapraszam do następnych aukcji ;)

pozdrawiam :D
/marzena

hassanowa

Od: Nie cze 17, 2007 17:02

Post » Nie lip 15, 2007 23:56

dedi pisze:XagaX w razie zakladania klubu kastratorek mozesz wpisać FFA na honorowych czlonków :)

nie zapomnę :)

Dziękujemy wszystkim za udział w licytacji - prawie wszystkie kotki po zabiegu, część rachunku zapłacona , jeszcze troche wisimy wetowi.
Potem przenosimy się na kolejne stado

idziecie jak burza :D BRAWO!
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]