Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 12, 2007 13:38

Dorota pisze:
FreEp pisze:Kilka dni temu bylem bardzo glodny, otwieram lodowke a tam takze sledzie w sosie smietanowym. Juz sie ucieszylem, biore widelec, a na opakowaniu data waznosci... Spoznilem sie o cale 2 miesiace :lol:

:strach:

Ja sledzie robilam wczoraj.

Kup kurki i udus.

Wyslij mi troche sledzi pocztą/kurierem <obśliniony>

No wlasnie tez myslalem, aby kupic grzybki i udusic w smietanie i na kluski rozlac :oops: <obśliniony2>

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Czw lip 12, 2007 13:46

FreEp pisze:
Dorota pisze:
FreEp pisze:Kilka dni temu bylem bardzo glodny, otwieram lodowke a tam takze sledzie w sosie smietanowym. Juz sie ucieszylem, biore widelec, a na opakowaniu data waznosci... Spoznilem sie o cale 2 miesiace :lol:

:strach:

Ja sledzie robilam wczoraj.

Kup kurki i udus.

Wyslij mi troche sledzi pocztą/kurierem <obśliniony>

No wlasnie tez myslalem, aby kupic grzybki i udusic w smietanie i na kluski rozlac :oops: <obśliniony2>

:lol:

Grzybki wylacznie z ziemniaczkami. Mniam!
Chyba pojde w sobote na ryneczek i kureczki kupie :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lip 12, 2007 13:51

Przez was poszedłem i zamówiłem pizzę :twisted:

U nas w "firmowej" lodówce to tylko woda od firmy, wódka i nalewka z pigwy :oops: Nie wiem po co - prawie wszyscy zmotoryzowani...

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Czw lip 12, 2007 13:56

Dzisiaj na obiad zrobię kurczaka z pieczarkami duszonego w śmietanie 8)

W naszej lodóce jedzenie w większosci firmowe - pozostałosci po firmowych imprezkach
po oststniej zostało dodatkowo morze alkoholu i zimne piwko kusi wszystkich kierowców na pokuszenie :twisted:
Prywatne masła itp są wspólne a inne wyżerane jest tylko w przypadku wielkiego głodu :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw lip 12, 2007 14:15

Wszyscy cos jedza :twisted:
Nie chce mi sie isc na zakupy...

Zrobie pizze, posypie ja jeszcze serem, wedlina i mrozonymi warzywami- ot co!

A w mojej lodowce, procz tego co wymienilem powyzej jeszcze maslo, przeterminowany chrzan, niedopity rum, pelna whisky i jakies drobne pierdoly ktorymi napewno sie nie najem :evil:

A Wy tu o kurczach w smietanie, grzybkach z ryneczku i zamowionych pizzach :twisted:

Gdyby nasz bar byl blizej obecnego miejsca zamieszkania to bym sobie podjechal cos oszamac. A tak wizja 1 godziny w autobusie jest raczej nieciekawa :twisted:

FreEp

Post » Czw lip 12, 2007 14:21

O, mam jeszcze szyneczke firmy Mazury - Ełk, od razu mi sie milo zrobilo. Moje kochane Mazury :love: :smiech3:
Po sesji tydzien w Drucianym-Gnidzie obowiązkowo ! :D

Wlasnie "kluce" sie z kolega z grupy przez e'maile, ktory z uporem maniaka, probuje mi udowodnic, ze zrabalem pewnie zadanie z ekonomii. Nijak mu sie nie da wytlumaczyc, ze jest ok :roll:
Setny raz mu powtarzam, ze "to co na zielono to dane, a to co na czerwono to obliczenia". A ten w kolko "ale skad Ci wyszlo 120, skoro mi wychodzi 113". "Bo pacanie 120 znajduje sie w "danych" i tego sie nie oblicza!". :roll: Pomocy :crying:

FreEp

Post » Czw lip 12, 2007 14:33

olej go niech żyje w nieświdomości :twisted:

czarna.wdowa

Post » Czw lip 12, 2007 14:43

czarna.wdowa pisze:olej go niech żyje w nieświdomości :twisted:

Juz po sprawie :D Wutlumaczylem mu jak "pacanowi", zrozumial i napisal "zwracam honor w takim razie :D!", a ja sie wkurzylem niemilosiernie :twisted: Az mi z wrazenia szklanka z napitkiem z rak wyleciala :roll: I musze teraz posprzatac :evil: :wink:

FreEp

Post » Czw lip 12, 2007 14:47

mnie przed chwilą doprowadziła do szewskiej pasji księgowa która miała jakieś dziwne problemy
a po półgodzinnym tłumaczeniu okazało się że pomyliły jej się miesiące :evil:

czarna.wdowa

Post » Czw lip 12, 2007 15:08

czarna.wdowa pisze:mnie przed chwilą doprowadziła do szewskiej pasji księgowa która miała jakieś dziwne problemy
a po półgodzinnym tłumaczeniu okazało się że pomyliły jej się miesiące :evil:

Zobacz, co zniknelo z lodowki :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw lip 12, 2007 15:10

PrzemekK pisze:Przez was poszedłem i zamówiłem pizzę :twisted:

I FreEp pizze jadl.

A ja nie.
Raz w zyciu probowalam.
I wystarczy.

Dorota

Post » Czw lip 12, 2007 15:17

Nie jestes sam...
To sie nadaje do watku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62 ... sc&start=0

Dorota

Post » Czw lip 12, 2007 15:19

Dorota pisze:
PrzemekK pisze:Przez was poszedłem i zamówiłem pizzę :twisted:

I FreEp pizze jadl.

A ja nie.
Raz w zyciu probowalam.
I wystarczy.

Nie lubisz pizzy?

Taka na cienkim ciescie, klasycznym, chrupiacym + sos smietanowy = pychota. Moja mama robi niesamowita pizze... Chyba do niej zadzwonie i sie ladnie usmiechne zeby ja zrobila :D

Normalnie sie wkurzylem przez tego kolesia :evil: Robie te zadania grupie, tlumacze im, bo nikt nic nie rozumie, a za chwile egzamin, a on mysli, ze wszystkie umysly pozjadal :evil:

I jeszcze puscil pierwszego e'maila po calej grupie "mailowej" "Adam, tam masz zle (...)" i teraz wszyscy do mnie pisza, co zle, dlaczego zle, wrrrr :evil: :D

FreEp

Post » Czw lip 12, 2007 15:22

Naprawde nie lubie pizzy.

A kolesiem sie nie przejmuj.
Przynajmniej postaraj sie.

Dorota

Post » Czw lip 12, 2007 15:36

Ja juz tak mam, ze musze troche sie "poprzejmowac" :twisted:

Tak swoja droga, to sie watek Olsztynki zrobil :D Wszyscy z Olsztyna- skoro tylu tam kociarzy i kociar to sie chetnie przeprowadze :D I bede sie zajadal sledziami w smietanie Doroty :D

FreEp

[poprzednia][następna]