Kociamo ,milo nam ,ze mozemy Cie w koncu zobaczyc Miejmy nadzieje ,ze Kalair wklei wiecej fotek z Waszego spotkania.Fajnie ,ze doszlo do waszego spotkania. Mam nadzieje ,ze zobaczymy Cie na naszym forum ,o ktorym wspomniala Ci kalair.
No dobra-koniec -ja tylko dodam (i potwierdzę,co sami widzieliście ), że Kociama, to ładna i przystojna babeczka. Aw ogóle to tak mnie skomplementowałaś Kociamko,ze teraz az mi głupio to zdjęcie dawać . Ale proszę-chciałyście-macie nasze ,barowe' zdjęcie
no i krygowaly sie Babeczki, a jak wrzucily zdjecia, to az milo popatrzec fajnie Was widziec, w ten sposob to nie tylko nicki widzimy ale i kojarzymy osobe. Dla tych bardziej znanych to powinn byc wymagane, hyhy
No Laski jak się patrzy, sznupy sympatyczne, a jak grzecznie siedzą Iwona, masz za sobą klosz z mojego dzieciństwa- jeszcze jak mieszkaliśmy nad morzem- w pokoju gościnnym wisiał taki właśnie żyrandol
Tornado, grzecznie siedzimy, bo po pierwsze- tam nie dają piwa , a po drugie, to takie szybkie zdjęcie, bo ludzie tam strasznie łazili, i stolik był tylko chwilę wolny. (stolik, na którym stał aparat)