Iwona - współczuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Ale Ty Femka, faktycznie zołza jesteś![]()
Iwona - współczujęMoże zmieńcie jej imię - dzwoneczek to się jakoś z pobudką kojarzy
Bungo pisze:Ale Ty Femka, faktycznie zołza jesteś![]()
Iwona - współczujęMoże zmieńcie jej imię - dzwoneczek to się jakoś z pobudką kojarzy
Femka pisze::ryk:
iwona_35 pisze:Bungo pisze:Ale Ty Femka, faktycznie zołza jesteś![]()
no może tu jest problemczyli jak....nie mam pomysłu.....
Femka pisze:Kołysanka na przykład
iwona_35 pisze:Femka pisze::ryk:
no..pieknie....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
śmiej się , to ja ci Dzwoneczka na weekend przywioze..to może wrescie się wyspie
Femka pisze:
Iwonka, ja jestem po trzech tygodniach (z małymi przerwami) Milusinego miaukolenia po nocach. A musisz wiedzieć, że Milusia ma gosik donośny jak dzwon (nomen omen)Naprawdę Ci współczuję, ale w niczym nie zmieni to sytuacji, jak wstawię ikonkę zalaną łzami
Bungo pisze:Śpioszka
iwona_35 pisze:Femka pisze:Kołysanka na przykład
kołysanka ze śpiewaniem mi się kojarzy..a co będzie gdy jej też sie skojarzy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iwona_35 pisze:Femka pisze:
Iwonka, ja jestem po trzech tygodniach (z małymi przerwami) Milusinego miaukolenia po nocach. A musisz wiedzieć, że Milusia ma gosik donośny jak dzwon (nomen omen)Naprawdę Ci współczuję, ale w niczym nie zmieni to sytuacji, jak wstawię ikonkę zalaną łzami
a wyobrażasz sobie co by było gdyby razem spiewały....![]()
![]()
Femka słuchaj a może zespół stworzyc i kasiore byśmy na nich zarabiały![]()
Bungo pisze:Śpioszka
tak dla bezpieczeństwa SUPER śpioszka...albo MAX SUPER
Femka pisze:
ja to bym się bała, żeby pomidorem w oko nie dostać na takim koncercieNie wiem, jak Dzwoneczek, ale Milusia spiewa tak, że już gorzej to chyba tylko ja
iwona_35 pisze:Femka pisze:
ja to bym się bała, żeby pomidorem w oko nie dostać na takim koncercieNie wiem, jak Dzwoneczek, ale Milusia spiewa tak, że już gorzej to chyba tylko ja
eee, a znasz się ????![]()
Milusia to chodząca doskonałość więc śpiewać na pewno umie, poprostu się nie znasz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:iwona_35 pisze:Femka pisze:
Milusia to chodząca doskonałość więc śpiewać na pewno umie, poprostu się nie znasz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zastanawiam się, co albo jak Milusia musiałaby zmalować, żebyś CHOCIAŻ RAZ STANĘŁA PO MOJEJ STRONIE i zobaczyła w Milusi rozpieszczonego potfoooora a we mnie cierpliwą nad wyraz Dużą
iwona_35 pisze:Femka pisze:iwona_35 pisze:Femka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zastanawiam się, co albo jak Milusia musiałaby zmalować, żebyś CHOCIAŻ RAZ STANĘŁA PO MOJEJ STRONIE i zobaczyła w Milusi rozpieszczonego potfoooora a we mnie cierpliwą nad wyraz Dużą
zaliczyłabym to do ósmego cudu świata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 168 gości