szukamy lepszego, moze ktoś nam poleci gabinet ?
Moderator: Estraven
Podobna do mojego Lakusia, choć ma ciemny nosek a mój kocurek ma ceglasty
Mam nadzieję że z kicią będzie wszystko w porządku.
dedi pisze:Amandzia jest pod opieką fundacji, dostała odpowiednie leki a Kasia została przeszkolona co do terapii kotki. Mamy nadzieje ze kicia będzie robic postepy, jest bardzo milutkim i zadbanym kotkiem, ma bardzo dobre warunki mieszkaniowe i super wyposazenie kocie. Wyobrazacie sobie, ze Kasia planuje jej jadlospis, ktory wisi w pokoju pośród profesjonalnych portretów Amandy???? - niektóre koty mogłyby jej pozazdrościćNiestety nalezy do kotów lubiących niezalezność i chodzących własnymi drogami, lubi spokoj i nie przepada chyba za nadmiarem pieszczot. Przy odpowiednim podejści jej stan psychiczny na 100% się poprawi, poniewaz nie nalezy do kotów specjalnie agresywnych, ma pewnien problem, ale ten wet co ją ogladał po prostu......no cóz....
szukamy lepszego, moze ktoś nam poleci gabinet ?
Kasia16 pisze:Moja kotka jest agresywna w stosunku do innych zwierzat i ludzi![]()
Tak dostalam spececjalne lekarstwo dla Amandzi
Kasia16 pisze:tak miala zrobione wszystkie badania, jest zdrowa, choc to bylo trudne pobrano jej krew![]()
Dostaje Anafranil
dedi pisze:Kasia wciąz podkreśla tę agresywność - Amanda po prostu jest typem kota-samotnika, ona nie znosi pieszczot na siłę i jest kotem ceniącym własne terytorium. Potrzebuje odpowiedniej terapii i duzo, duzo spokoju. Z zachowania przypomina mi moją Kitty, a ja z Kitty nie mam specjalnych problemów, dlatego sądzę ze przy odpowiednim traktowaniu Amanda ma szanse być taka jak przez tem. Leki bierze na zasadzie chorego człowieka, ktorego rokowania są jak najlepsze ale przezywa coś w rodzaju depresji czy załamania nerwowego
Kasia16 pisze:Moja kotka jest agresywna w stosunku do innych zwierzat i ludzi
Kasia16 pisze:Amandzia nie moze sie doczekac kolezanki
dedi pisze:W wolnej chwili wrzucaj kociaki na serwery, moze znajdziesz najlepsze domki dla reszty (bo jeden to juz chyba ma ; - no duzo od Amci zalezy - jak tam ona dziś?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 38 gości