BAJKA-BB pisze:Widzę, że Pani Ela coraz lepiej sobie radzi na forum
Mimo wszystko namawiam Panią Elę na wizytę z Ptysiem u weta, przy szczepieniach oczywiście się nie upieram, ale myślę, że będzie dobrze jak wet obejrzy staruszka. Zastanawiam się czy nie poczekać z podawaniem scanomune - po pewnym czasie organizm przyzwyczaja się do preparatu i jego działanie nie jest tak dobre jak na początku podawania. Może lepiej zacząć go stosować na jesieni, bliżej zimy? Co myślicie?
rozmawiałam wczoraj wieczorem z Panią Ela telefonicznie (godzinkę nam zeszło

) i juz piszę, co będzie:
-Pani Ela będzie w tym tygodniu u weta z Ptysiem, mój wet sugeruje zaszczepić, ale jeszcze poprosimy o opinię weta Pani Eli, bo będzie ogladał Ptysia "namacalnie" i wówczas zaszczepi się go;
- propozycja mojego weta, aby od września dawac Ptysiowi rutinoscorbin jedną tabletke dziennie- Pani Ela twierdzi że Ptys jest tak kochany,że uda mu się podawac tabletki, jeśli nie to wówczas zdecydujemy się na scanomune- masz zupełna rację Bajko
-Pani Ela zna pana, który podejmie się zrobienia budki dla Ptysia
na podstawie zdjęć budek, które wyślę jej i opisu(bo jednak byłby kopot z taaaka wielką paczką do wysłania:roll: ), a budka będzie na tyle duża,że podzielimy na dwa pokoje, bo jest jeszcze drugi , Rudasek staruszek, wiec i on będzie miał ciepło
Dziewczyny kochane-
Jesli chodzi o finanse na budkę - ja postaram sie pokryć w łości lub większej części, jako matka chrzestna PTysia
budka będzie robiona w sierpniu;
poza tymPani Ela bardzo bardzo dziękuje za pomoc, była pozytywnie zaszokowana,że istnieją tacy ludzie, jak wy, którzy obcej osobie oferuja pomoc finansową i poprzez ciepłe słowa, pzrekazaliście tyle energii do dalszej opieki nad kotkami
Pani Ela za jakiś czas będzie pokazywac sie częściej na forum i informowac na bieżąco o kazdym pupilu, będą też zdjęcia
to chyba na razie w skrócie tyle