Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Femka pisze:klatka w szpitalu jest ogromnym stresem nawet dla naszych, wypieszczonych pupilów. Ta mała dodatkowo jeszcze właśnie straciła swojego Dużego i nie rozumie... dlaczego nagle została sama wśród obcych ludzi.
Mam nadzieję, że ten pan zostanie równie wdzięcznie wywalony przez swoje dzieci, kiedy będzie już stary i nziedołęzniały. Serdecznie mu tego życzę.
Emergens pisze:Femka pisze:klatka w szpitalu jest ogromnym stresem nawet dla naszych, wypieszczonych pupilów. Ta mała dodatkowo jeszcze właśnie straciła swojego Dużego i nie rozumie... dlaczego nagle została sama wśród obcych ludzi.
Mam nadzieję, że ten pan zostanie równie wdzięcznie wywalony przez swoje dzieci, kiedy będzie już stary i nziedołęzniały. Serdecznie mu tego życzę.
ejj...nie mów takich strasznych rzeczy bo życzenia mogą wracać do właściciela![]()
poprostu nie każdego stać na to by zachować się jak człowiek.
mam propozycję by Koteczce nadac jakieś imię - ładne imię bardziej rozczuli serce przyszłego Dużego, aniżeli Kocinka których tu wiele. Dzięki temu nasza dojrzała panienka nabierze charakteru.
Anka pisze:Kolejna seniorka. Najchętniej założyłabym Dom Kociego Seniora. Tylko gdzie i za co
![]()
montes pisze:Swoją drogą- coś ostatnio dużo staruszków trafia na bruk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości