MAM NA IMIĘ AMELKA i mam Własny Domek :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 07, 2007 19:17

Theodora pisze:Zenuś :love:
Taki malutki,chudziutki nietoperek a już taki męski wyraz twarzy.... :love:

Ależ Ciociu...ja wcale nie jestem taki malutki, na pewno nie jestem chudziutki, a cieszy mnie że doceniłaś moją męską urodę :D Heh....Duża mnie mizia tyko jak Mieczysław nie widzi. Ona mówi, że on ma syndrom jedynaka i nie toleruje konkurencji, nawet Dzidzi nie lubi a mieszka z nią już pięć lat...dziwny jakiś - przecież w gromadzie weselej. Zrobił dzisiaj Dużej paskudny numer - nasikał na komodę i na podłogę. Duża powiedziała, że zrobił to specjalnie żeby było na mnie... :( Ale ona się poznała, że to nie ja. Ja wiem gdzie jest kuwetka i do czego służy. Duża powiedziała, że takiego kota jak ja to ze świecą szukać. A przecież mnie wcale nie trzeba szukać - ja jestem TUTAJ. Jutro mam mieć sesję zdjęciową - muszę się wyspać i uporządkować futerko, chociaż moje futerko jest w całkowitym porządku :roll:
Zenuś
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob lip 07, 2007 22:31

Ejjj Zuzanko , fajnego masz tego kolegę , jak mój Duży nie patrzy to zerkam na forum i czytam co u ciebie słychać :D :D :D .
Obrazek
Dziś Duży był ze mnie bardzo zadowolony , głaskał mnie , pstrykał w oczy czymś takim dziwnym ale mówił że dzięki temu wszyscy zobaczą jaka jestem śliczna ...........
Obrazek
Teraz trochę rozrabiam , łapię Dużego za nogi a on tylko sie śmieje , muszę kończyć Zuzanko więc trzymaj się ciepło i pozdrów swoją koleżankę , kolegę no i oczywiście Dużą też :D .
Kropcia.

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 08, 2007 11:53

dlaczego nie ma nowych fotek pieknej Amelki?

Julas

Od: Pt lis 03, 2006 20:53

Post » Nie lip 08, 2007 11:56

Łomatko, w oczach mi się troi a nic nie piłam 8O .
Pixie, gdzie ty chodzisz, że takie pieknoty przynosisz?
Pies ma pana, kot-personel

minka

Od: Nie mar 04, 2007 22:22

Post » Nie lip 08, 2007 12:05

minka pisze:Łomatko, w oczach mi się troi a nic nie piłam 8O .
Pixie, gdzie ty chodzisz, że takie pieknoty przynosisz?

8) Same do mnie przychodzą....
Na przykład taki Zenon:
Obrazek
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie lip 08, 2007 13:13

Następny klon Pysi 8O
Piwu mówię nie 8) :lol:
Pies ma pana, kot-personel

minka

Od: Nie mar 04, 2007 22:22

Post » Nie lip 08, 2007 13:21

minka pisze:Następny klon Pysi 8O
Piwu mówię nie 8) :lol:

E tam...
Powiem tak: jak byś miała oprócz Pysi jeszcze Zuzankę i Zenona - mogłabyś się przekonać, że każde bure jest inne... 8) :wink: :lol:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie lip 08, 2007 15:14

No śliczny ten Zenon tylko się zatanawiam czemu nie ma ameli i zuzanki??? Jestem tez ciekawa jak sie czuje Amelka !!!!!!!!! (przepraszam jesli coś nie gra ale ja tu pisze po raz pierwszy!!! )

xmadzia:)x

Od: Pt lip 06, 2007 20:18

Post » Nie lip 08, 2007 15:30

Do góry Kochani :)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie lip 08, 2007 16:59

xmadzia:)x pisze:No śliczny ten Zenon tylko się zatanawiam czemu nie ma ameli i zuzanki??? Jestem tez ciekawa jak sie czuje Amelka !!!!!!!!! (przepraszam jesli coś nie gra ale ja tu pisze po raz pierwszy!!! )

Wszystko gra i witamy Nową Ciocię :balony: :balony: :balony:
Amelka czuje się świetnie (jak i reszta Towarzystwa). Nowe fotki będą (wkrótce) bo ostatnimi czasy już nie wiem za co się łapać... :? Cały ubiegły tydzień spędziłam na nerwowym szukaniu rozwiązania dla dwóch dorosłych kotek (z wątku na Kotach), Amelką i Zuzanką opiekuje się moja koleżanka, a Zenona miałam pod ręką...Miałam, bo dzisiaj wyprowadzam go do innej koleżanki...Mruczysław odmówił współpracy i dzisiejszą noc Zenuś musiał spędzić w łazience :( Dzidzia i Pączek niespecjalnie się Zenusiem przejmują, Mietek zaś....Szkoda gadać, wychowałam egoistę i neurotyka...agresywnego w dodatku - do tej pory kończyło się na inwektywach, wczoraj doszło do łapoczynów.
Amelka ma już nowe ogłoszenia tu i tam, bo jest już na tyle duża, że można szukać jej domku. najlepszego na świecie - oczywiście :D
Jutro przed nami ciężki dzień Zuzanka i Zenon idą do Zielonej. Będziemy robić KUJ...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie lip 08, 2007 17:33

Za wizytę u Zielonej :ok: :ok:, żeby to paskudne "kuj" nie bolało :ok:
Obrazek

gattara

Post » Nie lip 08, 2007 18:06

Heeej Zuzanko i Zenonku !!!
Trzymam swój ogonek za was a muj Duży powiedział że będzie trzymał za was kciuki :D :D :D , powiesz mi Zuzanko jak to jest na tym " Kuj " ? , bo Duży coś mówił że mnie też to czeka :strach:
Kropcia .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 08, 2007 21:59

xmadzia:)x pisze: Jestem tez ciekawa jak sie czuje Amelka !!!!!!!!!

Specjalnie dla Cioci Madzi odpowiedź na pytanie wygląda tak:
Obrazek

A cóż kicię tak zmogło :?:

VENI, VIDI, VICI :!: :!: :!: :D
Obrazek
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon lip 09, 2007 6:24

Cudności :love: :love:
Obrazek

gattara

Post » Pon lip 09, 2007 18:00

bubor pisze:Heeej Zuzanko i Zenonku !!!
Trzymam swój ogonek za was a muj Duży powiedział że będzie trzymał za was kciuki :D :D :D , powiesz mi Zuzanko jak to jest na tym " Kuj " ? , bo Duży coś mówił że mnie też to czeka :strach:
Kropcia .

Kropciu. Byłyśmy dzisiaj z Dużą u Zielonej na tym...KUJ...Ja nie wiem o co chodzi, dlaczego Duża taka nerwowa jest :roll: To całe KUJ to jakieś niewiadomo co. Duża zrobiła mi kulkę z papieru to się bawiłam na biurku Zielonej. Trochę się pobawiłam takim sznureczkiem, a poza tym to nuuuuudno było. Duża gadała z Zieloną, a ja nie miałam nic do roboty. Trochę powyglądałam przez okno, sprawdziłam kto ostatnio stał na wadze, Zielona chciała zobaczyć moje ząbki ale nie dałam. Nie jestem koń. Potem jeszcze słuchała jak ładnie bije mi serduszko no i w międzyczasie było podobno to KUJ. Nie wiem, bo akurat kulka z papieru mi uciekła pod stół i musiałam szukać. Sama więc widzisz - to KUJ to nic specjalnego. Przereklamowane :roll:
Zuzanka
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]