kotka mało je

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 15, 2003 22:20 kotka mało je

Witam
Od jakiegoś czasu jestem ponownie dokocony małą kotką, w chwili obecnej 3 miesiące. Może się czepiam ale widzę, że od 2 dni mało je, nos zimny, bawi się jak zawsze, mała ma przepuklinę pępkową ale ta się nie zmienia, była szczepiona 2 tygodnie temu (pierwsze szczepienie), nie wiem czy czekać czy lecieć do weta. Może to upały, może po prostu nie ma ochoty, fakt od 2 tygodni rezydent trochę ją objadał, ale nadrabiała suchym dla maluchów.

POMOCY !!!

Czepiajacy się Krzysiek(?)
Obrazek

Krzysiek(?)

Od: Wto lis 05, 2002 1:04

Post » Nie cze 15, 2003 22:36

Hm... skoro je mniej, ale je i nie widac zadnych objawow chorobowych to moze byc po prostu czas mniejszego apetytu.
Ja bym nie wpadala w panike jeszcze ;-)
Moze sie najadla jakby troszke "na zapas"? I teraz juz tak bedzie jadla raz mniej raz wiecej?
Jesli nie dolacza sie jakies inne objawy, a mniejsze jedzenie nie zmieni sie w strajk, to nie wyglada mi to na chorobe :-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon cze 16, 2003 0:33

Ja bym tez obstawiała upały- jeśli innych objawow złego samopoczucia brak. Moje futrzaki jedzą 1/2 tego, co zazwyczaj... :roll:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Wto cze 17, 2003 15:56

Witam
Przyznaje, czepiałem się :) kocie je z apetytem godnym przynajmniej głodnego wilka, niestety pozostał mi problem wyżerającego porcję małej Cymka, puki jesteśmy w domu nie ma problemu, bo koty są karmione oddzielnie, ale jak pójdziemy na 12 godzin trzeba będzie coś wymyślić, o tyle dobrze, że sucha karma może sobie leżeć i jest zjadana tylko na zakąski, a nie znika jak mokra.

Pozdrawiam Krzysiek(?)

Dzięki
Obrazek

Krzysiek(?)

Od: Wto lis 05, 2002 1:04