Dokasia,Lidiya ma samych chłopaków.Tak się akurat złożyło,że ja miałam same dziewczynki a ona odwrotnie.Ale moja koteczka wciąż spada,nikt sie nią nie interesuje
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
kotek72 Jak to spada? ja tutaj nowa jestem... od wczoraj... Bardzo chciałabym przyjąc do domu malutkiego kotka/koteczkę... Poczatkowo chciałam kotke o bardziej oryginalnym umaszczeniu (taką brązowiutka , wczoraj takowej poszukiwałam głównie, ale przegadaliśmy z mężem pół nocy... W sumie kotek to kotek... byle milutki był, do głaskania, taki... "kolanowy"
Jeśli chcesz to zobacz.To moja koteczka.
(Lidka przepraszam że w Twoim wątku)
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Pozdrawiam, Ludek Szyszka 07.2005 r., Apik 07.2007 r., Zdzira 2018 r. + 2 boorki Klakier [*] 02.08.90 r. -09.04.07 r., Tygrys [*] 09.91 r. - 05.07.07 r.
Jedno sreberko juz w nowym domu.
Reszta bardzo czeka i idealnie sie juz nadaje do adopcji!
sa slodkie, malutkie, samodzielne i niezwykle kochaja ludzi!
mój mały dzięki bogu przestawił się na tryb dzienny w dzień chodzi jak nakręcony, ale za to w nocy śpi Teraz właśnie szaleje z Czesiem, zapasy, gonitwy jednak fajnie mieć 2 koty
U nas maluchy milay swoj pokoj wiec bawily sie kiedy chcialy. Pewnie dlatego Twoj malutek musial miec czas aby sie przystosowac do nowego rytmu
a mi serce peka bo dzis moj TZ bedzie robil drzwi do Fundacji aby powstalo jedno nowe pomieszczenie i tam pojada "moje" okruszki... Nienawidze czegos takiego