Już wczoraj powieka jakby się lekko rozklejała, ale nie byłam pewna

zunia, a co ja robię, jak myślisz?

Właśnie nic nie robię, mieszkanie nadaje się do odgruzowania, a ja się rozpływam nad dzidzią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
biorąc pod uwagę, ze tata jest o ile widze gładki, to wtedy na bank po mamievaria pisze:Fri pisze:
"niech, niuch... rude nie jest... mnie Hestia w ojcostwo nie wrobi... aliementów nie płacę, przewijać nie będę..."
![]()
![]()
Jak się dobrze przypatrzeć, to parę rudych włosków się znajdzie.
A pręgowanie niby skąd? Po Mamie?
Kicorek pisze:sibia, mnie też, a najlepsze miny mają moi znajomi, jak im wyjaśniam, dlaczego mała taka niepodobna do Hestii
Mysza, tata jest tygrysio pręgowany, ale wzory i kolory u rexów to załamka, na żywo nieraz trudno rozpoznać, a co dopiero po zdjęciu. Tak samo nie wiem, jak ja rozpoznam czy mała jest "s", czy nie![]()
Jaśnieje tak jakby, ale może tylko mi się wydaje...
Mam nadzieję, że to pręgowanie jej się nie rozmyje z wiekiem, a jeżeli nawet, to i tak będzie najpiękniejsza
Mysza pisze:biorąc pod uwagę, ze tata jest o ile widze gładki, to wtedy na bank po mamievaria pisze:Fri pisze:
"niech, niuch... rude nie jest... mnie Hestia w ojcostwo nie wrobi... aliementów nie płacę, przewijać nie będę..."
![]()
![]()
Jak się dobrze przypatrzeć, to parę rudych włosków się znajdzie.
A pręgowanie niby skąd? Po Mamie?
Biały kolor jest tylko przykrywką dla właściwego, taki psikus genetyczny
Fri pisze:"niech, niuch... rude nie jest... mnie Hestia w ojcostwo nie wrobi... aliementów nie płacę, przewijać nie będę..."
gattara pisze:Jak się teraz rozszalałaś z filmikami![]()
Kicorek pisze:Takie same, ale gorzej widoczne![]()
![]()
Ja u devonów najlepiej rozpoznaję kolor biały![]()
A "s" po babci ns może być![]()
Super, gratulujęna pewno dużo lepiej poszło niż u mnie
Kicorek pisze:gattara pisze:Jak się teraz rozszalałaś z filmikami![]()
Nie musisz oglądać, jak nie chcesz. Sama se pooglądam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Trolova i 231 gości