Szylkretki Majeczka zdrowa ,Bajeczka za TM:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lip 01, 2007 22:19

Femka pisze:o jesooo, a takie toto było małe,takie nieporadne :D :D :D ale z klatki wykeźć umiało :D :D :D

A jaki toto charakterek ma!!!! :D
Jak się cuś nie podoba to fuczy i warczy jak lew - bojowa kobitka :lol:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Nie lip 01, 2007 22:21

wiem, nie chciała dac się dotknąć. O głaski żebrać musiałam. A jak wsadzałam z powrotem do klatki, to wrzask był na całe mieszkanie :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 01, 2007 22:27

Mnie jak ją przywiozłam tez sie nie dała pogłaskać - małpiszon jeden :wink:
Ale jak w brzuszku zaburczało to rozdarła pysio, odezwałam się do niej wiec przyleciała na kolanka i dalej mnie łepkiem trykać. Ale jak juz zjadła to pooooszłaaaaaaa ganiać z Bolkiem i tyle ją widziałam :twisted:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Post » Nie lip 01, 2007 22:31

margherita pisze:Mnie jak ją przywiozłam tez sie nie dała pogłaskać - małpiszon jeden :wink:
Ale jak w brzuszku zaburczało to rozdarła pysio, odezwałam się do niej wiec przyleciała na kolanka i dalej mnie łepkiem trykać. Ale jak juz zjadła to pooooszłaaaaaaa ganiać z Bolkiem i tyle ją widziałam :twisted:

wyjątkowo niewdzięczna kota :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lip 01, 2007 22:52

Taaak !!!.............okropna niewdzięcznica :wink:
Własnie weszła pod moją bluzkę i układa się do snu.........a ja co??? mam tak siedziec na tym krzesełku przed kompem do rana 8O
W ogóle nie liczy się z człowiekiem :twisted:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Post » Pon lip 02, 2007 7:27

:D aj a po wczorajszych przeżyciach padłam ..ot tak zwyczajnie ..delirki dostałam..i po mnie....ale nic nie piłyśmy ..naprawde :wink:
od paru dni mam chyba jakąś grype ...i zap. krtani.... i nerwy no i mnie powaliło ..taką babe :evil: :oops:
biała nadal tęskni... ja.... no ciesze się że następne malenstwo ma dobry domek...a ty |Małgosiu jak długo siedziałas :?: noc całą czy pół :?:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 02, 2007 17:28

Bajeczka spała u mnie za pazuchą jakies 20 min i jak ja się szykowałam do spania te diableta rozpoczeły szalencze gonitwy :evil:
Hihihi..............kotki są do odstrzału :evil: ..........łobuziaki-słodziaki :lol: :lol:
Nie wyspałam sie przez te rudo-biało-szylkretowe france :twisted: :twisted:
Po pierwsze zgłaszam wady dotyczące Bajki. Miała ze mną w nocy spac pod kołdrą, A ona polezała 5 min, wyszła i połozyła się na kołdrze, polezałam 5 min i poszła spac do Bolka, który upodobał sobie dolną półkę w regale z ksiazkami stojącym przy łózku za moją głową. No wiec poszła tam i chyba chciała spac, ale ta menda rudo-biała zaczął ją meczyć. Słyszałam Bajeczkowe prychanie, warczenie i kotłowanie małych ciałek, chwila ciszy i od nowa. Zpaliłam lampke , huknęłam na nich, zeby sie uciszyli, wiec Bajka przyszła do mnie pod kołdre, polezała 5 min, wyszła, polezała na kołdrze i poszła do Bolka. Znowu zaczeli sie kotłowac, ale na moje sykniecie jeszcze chwile słychac było kotłowanine i uciszyło się........................Ło Jesuuuu, jak cudownie cicho, wreszcie dzieci usneły i spali słodko jak aniołki dopóki nie wstałam przed siodmą. A usnełam to chyba było około drugiej :? Dostały sinadanko i jak wychodziłam do pracy znowu układali się do snu. A ja :cry: .......nie wyspana musiałam isc do pracy :cry: :cry: :cry:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Post » Pon lip 02, 2007 19:02

:D mniodzio :D nie ma to jak kociaki 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 02, 2007 19:03

:D mniodzio :D nie ma to jak kociaki 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 02, 2007 20:35

dorcia44 pisze::D mniodzio :D nie ma to jak kociaki 8)

Ja Ci dam mniodzo :evil: :evil:

zgłaszam zazalenie na Bajkę. :wink: Rozrabia z Bolkiem, a mnie maja w ...nosie. Przypominaja sobie o mnie jak są głodne. A miałam obiecane, ze Bajka bedzie sie ze mna miziala.............i co? :cry: :cry: :cry:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Post » Pon lip 02, 2007 20:40

jest wyjście ty miziaj się z nią :wink: a kto ci kazał amanta jej zafundować :evil: cierp teraz babo :twisted: :D
pewnie do łózka ci przyjdzie 8) a w łóżku lubi pod kołderka podgryzać..
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 04, 2007 21:44

dorciu, dziękuję za Twoją wielką pomoc dla Majki i Bajki
no i za wielką miłośc do nich i za leczenie i za znalezienie im takich dobrych domków :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro lip 04, 2007 22:39

Kociaki maja sie dobrze, rozabiają, jedzą, śpią, kuwetkują i znowu rozrabiają, jedzą i śpią....itd :twisted:
Kilka świezych fotek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Małgorzata
Obrazek

margherita

Post » Śro lip 04, 2007 22:50

Małgosiu, śliczne masz kociaki :)
i piękną poduszkę z kotami i cudne storczyki
dziękujemy za domek dla małych i za śliczne zdjęcia
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro lip 04, 2007 22:56

Eh!!! :lol: :lol: :lol:
To ja się cieszę, ze trafiłam na to forum. Bo dzieki Wam mam te słodziaki, które umilają mi zycie.
Własnie teraz padły i śpią. I mam nadzieję, ze już pośpią do rana :twisted: :twisted:
Małgorzata
Obrazek

margherita

[poprzednia][następna]