Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
migaja pisze:[ciach...]i o moskiewskich hyclach (nie polecam osobom wrazliwym): http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/ar ... tykul=6563
Kiara pisze: Przepraszam, ale GDZIES musi istniec cywilizacja![]()
vitez pisze: Cytat z filmu "Seksmisja" : "Chodzmy na wschod. Tam musi byc jakas cywilizacja."
Hmmmmm...![]()
pierwszy mozesz przeczytackinus pisze:To ja nie czytam...po co sobie psuc niedziele...i tak jutro do pracy, wiec bleee
vitez pisze:Kiara pisze: Przepraszam, ale GDZIES musi istniec cywilizacja![]()
Cytat z filmu "Seksmisja" : "Chodzmy na wschod. Tam musi byc jakas cywilizacja."
Hmmmmm...
Elżbieta pisze:Przyznaje się iż nie miałam odwagi przeczytać-przejrzeć wspomnianych artykułów.Gdybym do dnia wczorajszego z tym się zapoznała to napewno nie mogłabym ukryć oburzenia.Wczoraj przeczytałam w ,,ANGORZE,, artykuł krótki o pewnym mężczyznie,rodaku jak to strzelał do jaskółek,i konające ptaki ukrzyżował na ścianach swojego domu.Dlaczego?Bo dom świeżo pomalowany ptaki ubrudziły odchodami.B
KasiKz pisze:Kiedys jak jeszcze istnial animal.pl to bylo info o facecie, ktory tak sie zdenerwowal na swojego syna, ze wzial jego ukochanego kroliczka miniaturke i na jego oczach ukrecil mu glowke...
zostawiam to bez komentarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 86 gości