a za maluszka wieeelkie kciuki
za całą resztę zreszta też
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Magda wzięła maluszka do siebie. Jutro będzie coś wiadomo.
Dopiero teraz wróciłam do domu. Pieska przywiozłyśmy, nieduży, młody i bardzo milutki. Mamy nadzieję, że szybko znajdzie dom. W poniedziałek pojedziemy zrobić mu zdjęcia. Ma na imię Maksio.
Z Sówką ostatni było nie najlepiej. Dostaje leki i na szczęście już jest poprawa. Czarna kotka, z przetrąconą miednicą dostała na imię Tajga. Natomiast burasek z kk od wczoraj ma na imię Manuel.
Z Bazylem i Tygryskiem tez nie jest za dobrze. Straciły apetyt i są trochę osowiałe.
Piękna ostatnio zalecała sie do Matyldy. W ogóle ociera sie o wszystkie koty, jakie napotka na swojej drodze. Nie widziałam jeszcze takiej zmiany zachowania i nabycia miziastości po sterylce.
Natomiast Matylda wczoraj jak zobaczyła, że głaskam Kukusię, to szybko przybiega zazdrośnica jedna i kazała się głaskać.
CoToMa pisze:Mówią na mnie Malutek, bo jestem malutkim koteczkiem. Moja mamusia ma na imię Ala i jest dla mnie bardzo dobra. Karmi mnie dobrym jedzonkiem i przychodzi do mnie kiedy płaczę. Lubię jak mnie przytula, całuje i masuje mi brzuszek. I bardzo lubię spać u niej na kolanach. Lepszej mamusi nie ma chyba nikt na świecie...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:CoToMa pisze:Mówią na mnie Malutek, bo jestem malutkim koteczkiem. Moja mamusia ma na imię Ala i jest dla mnie bardzo dobra. Karmi mnie dobrym jedzonkiem i przychodzi do mnie kiedy płaczę. Lubię jak mnie przytula, całuje i masuje mi brzuszek. I bardzo lubię spać u niej na kolanach. Lepszej mamusi nie ma chyba nikt na świecie...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malutek jest przecudny.
Malutek, my znamy Twoją Mamusię. Ona jest najfajniejsza na świecie. Masz szczęście, że jest także Twoja. Ugryź ją w paluszek od nasMamuśki lubią, jak je leciutko łapiemy ząbkami. No i szybko naucz się barankować i włączać motorek.
Ale najważniejsze, Malutek, szybko łykaj, co Ci Mamusia daje i pozwól sobie wszystko robić, bo Mamusia się stara, żebyś wyzdrowiał i był takim fajnym dużym kotkiem jak my![]()
Femka, Koraliś, Milusia, Zosia
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Mówią na mnie Malutek, bo jestem malutkim koteczkiem. Moja mamusia ma na imię Ala i jest dla mnie bardzo dobra. Karmi mnie dobrym jedzonkiem i przychodzi do mnie kiedy płaczę. Lubię jak mnie przytula, całuje i masuje mi brzuszek. I bardzo lubię spać u niej na kolanach. Lepszej mamusi nie ma chyba nikt na świecie...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malutek jest przecudny.
Malutek, my znamy Twoją Mamusię. Ona jest najfajniejsza na świecie. Masz szczęście, że jest także Twoja. Ugryź ją w paluszek od nasMamuśki lubią, jak je leciutko łapiemy ząbkami. No i szybko naucz się barankować i włączać motorek.
Ale najważniejsze, Malutek, szybko łykaj, co Ci Mamusia daje i pozwól sobie wszystko robić, bo Mamusia się stara, żebyś wyzdrowiał i był takim fajnym dużym kotkiem jak my![]()
Ja już trochę podgryzam moją kochaną mamusię, bo mam już małe ząbeczki. Motorek też włączam i moja mamusia wtedy mówi, że ja pięknie mrusiam. Cieszę się, że mnie tu odwiedziliście, bo ja ciągle mieszkam w klateczce, ale mam tu swoje łóżeczko z ciepłą poduszeczką. Wy chyba nie znacie mojej mamusi, ale chciałbym zebyście ją poznali. Znacie za to chyba moją ciocię, która codziennie do mnie zagląda, robi mi zdjęcia i przynosi dla mnie różne rzeczy. I mówi, że jestem cudnym i kochanym kocurkiem. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Wasz Malutek
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Mówią na mnie Malutek, bo jestem malutkim koteczkiem. Moja mamusia ma na imię Ala i jest dla mnie bardzo dobra. Karmi mnie dobrym jedzonkiem i przychodzi do mnie kiedy płaczę. Lubię jak mnie przytula, całuje i masuje mi brzuszek. I bardzo lubię spać u niej na kolanach. Lepszej mamusi nie ma chyba nikt na świecie...
Malutek jest przecudny.
Ja już trochę podgryzam moją kochaną mamusię, bo mam już małe ząbeczki. Motorek też włączam i moja mamusia wtedy mówi, że ja pięknie mrusiam. Cieszę się, że mnie tu odwiedziliście, bo ja ciągle mieszkam w klateczce, ale mam tu swoje łóżeczko z ciepłą poduszeczką. Wy chyba nie znacie mojej mamusi, ale chciałbym zebyście ją poznali. Znacie za to chyba moją ciocię, która codziennie do mnie zagląda, robi mi zdjęcia i przynosi dla mnie różne rzeczy. I mówi, że jestem cudnym i kochanym kocurkiem. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Wasz Malutek
Malutek,
wybaczamy Ci ten nietakt, bo malusi jesteś i jeszcze nie rozumiesz wszystkiego tak jak my, dorosłe kotyNigdy nie rozmawialiśmy z Twoją Mamusią ani jej nie widzieliśmy, ale znamy ją bardzo dobrze z opowieści i z tego, jak zajmuje się naszymi kolegami i koleżankami. A teraz także Tobą. Twoją Cioteczkę też znamy. Nasza Duża często z nią rozmawia i mówi, że to bardzo dobra Cioteczka. I że bardzo lubi zaglądać do jej wątków. I że bardzo szanuje Cioteczkę za to, jak pomaga Twojej Mamusi. Więc nie pisz nam tu, Malutek, że nie znamy Twojej Mamusi
![]()
![]()
![]()
Banda Kulawego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości