Oj, nie wiem od czego zacząć

Może tradycyjnie od podziękowań - jesteście kochane

Dzisiaj dotarły kolejne wpłaty, szczegółowe rozliczenia są tutaj
http://forum.dajmudom.pl/viewtopic.php?t=106 Dodatkowo w pierwszym poście podam przy każdym kocie ile aktualnie ma pieniążków "w skarpecie"
Dzisiaj dotarła karma z Krakvetu, a wczoraj Arczi wspomogła kociaste na miejscu. Jedzonka nie powinno więc im na razie zabraknąć

Kolejne dobre wieści są takie, że coś źle zrozumiałam - okazuje się, że siostra Mruczka jest zdrowa, tylko jemu ropieją oczka. Dzisiaj pani Ela była u weta wstępnie umówić Mruczysława na wizytę i w przyszłym tygodniu kocio rozpoczyna leczenie
Zdjęcia nowe są, właśnie dostałam. Muszę tylko uporządkować i zaraz dodaję do pierwszego postu.
Zasadzkas, wielkie dzięki za bazarki, przydadzą się bardzo, bardzo, bardzo... Ziutka, Domino i Irenka w DT potrzebują wsparcia, ta piętnastka również, kolejny kot z Korabiewic jest na SGGW (nie znam żadnych szczegółów, dowiedziałam się dzisiaj, jak już był na miejscu), a na dokładkę dostałam SMS-a z prośbą o pomoc w zorganizowaniu leczenia dla malutkiego, znalezionego kotka z jakąś potworną chorobą skóry

Ja już nie mam siły...
Kasiu, Livy wyprzedziła mnie z Mruczkiem, ja Ciebie z Ptysiem, ciekawe kogo Ty ubiegłaś z Rudym
Cioteczki, brać kociaste póki są

Komu, komu...