Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dokasia pisze:Nie znam nikogo, kto miałby kota, balkon i siatki.
dokasia pisze:Nie wiem, czy wiecie, co to znaczy ooddać zwierzę, któremu ratowało się życie, które sikało mi na kolana z bólu.
dokasia pisze:Okna mam uchylne, to nowe mieszkanie, nowa stolarka, z tym nie ma problemu. Nie wiem, jak miałabym zabezpieczyć sam dół balkonu, jesli reszta jest zabudowana. Chyba jedynie zastawiając np doniczkami z kwiatami, tak jak stoja w tej chwili. Nic na stałe nie mogę kompinować, bo mamy bardzo surowe warunki gwarancji.
dokasia pisze:Nie, no Beata, nie do ssufitu. Tak, na normalną wysokość, do końca barierki. To góra też powinna być zabezpieczona??? Boże, nigdy czegoś takiego nie montowałam! Gdybym teraz jakąs siatkę, widoczną na zewnatrz założyła, to koniec!!! Mam wyjątkowo upierdliwą firmę budowlana, z którą już się sądzi wspolnota mieszkaniowa za różne wybryki budolanców i developera. Nie ma szans.
dokasia pisze:Sorry, rozumiem, ale nie każdy, kto szuka wszelkimi możliwymi sposobami musi byc zły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości