rudy sześciolatek szuka nowego domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 15, 2007 11:50 rudy sześciolatek szuka nowego domu

boniek jest spokojnym, ustatkowanym rudym kotem. wykastrowany, regularnie odrobaczany i szczepiony - ma swoją książeczkę zdrowia, kuwetę, klatkę do przewożenia, smycz, i inne kocie drobiazgi. ma juz swoje lata, wiec bardzo lubi spać i leniuchować w pokoju, w którym są ludzie, co nie znaczy, że nie zdarza mu się dzika przebieżka po mieszkaniu - uwielbia bawić się kulkami z nici. lubi pieszczoty, ale pozwoli sobie tylko na takie, na które ma aktualnie ochotę. jak mu się coś nie podoba - nie waha się zaprotestować ząbkami. od małego kotka jest kotem domowym i raczej nigdzie poza mieszkanie nie wychodzi, za to lubi podróże samochodem i chętnie wskakuje do swojej klatki. potrafi też aportowac i ogólnie jest bardzo mądrym zwierzakiem. reaguje na polecenie "nie," które mówi mu, że ma czegoś nie robić. jest towarzyski i przyjazny. jeśli chcesz przyjąć pod swój dach nowego ciekawskiego mieszkańca - prosze o kontakt.
kedzaja@gmail.com
lub tel: 0504255869
paweł
w razie potrzeby jestem w stanie dowieźć kotka na miejsce.
Obrazek

kedzaja

Od: Pt cze 15, 2007 11:44

Post » Pt cze 15, 2007 12:03

Piękny kot. Szkoda, że musisz się z nim rozstać.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Pt cze 15, 2007 12:04

To smutne,wygląda na to że oddajesz swojego kotka :?:Dlaczego :?:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt cze 15, 2007 12:11

niestety nie moge mieszkać dalej tam gdzie mieszkałem, a tułać się po wynajmowanych mieszkaniach z kotem nie mogę, bo zazwyczaj właściciele robią straszne problemy. mam już wiele takich doświadczeń z czasu studiów, gdy Boniek mieszkał ze mną. mi też jest bardzo smutno z tego powodu, ale nie mam wyjścia. mam nadzieję, że jest ktoś, kto zaoferuje mu stabilny dom i miłość! :(

kedzaja

Od: Pt cze 15, 2007 11:44

Post » Pt cze 15, 2007 12:13

znam to,ale pomimo wszystko nei rozstałam sie ze swoim zwierzyncem,sprobuj poszukac mieszkania tu na forum,dla kogo nie bedzie problemem ze masz kota

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pt cze 29, 2007 18:31

Co słychać u Bońka?

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04