Sugar - FILMIK! I nowe zdjecia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 04, 2003 18:09

Ale tych kotow wysypalo wlasnie 5 czerwca ;)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Śro cze 04, 2003 23:45

Zdjęcia będą, będą.
Poczytać też widzę będzie co, to wspaniale.

A kiedyż to brunetka do Ciebie zawita? ( bo nie pamiętam :roll: )

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw cze 05, 2003 3:11

Alina pisze:A kiedyż to brunetka do Ciebie zawita? ( bo nie pamiętam :roll: )

Najprawdopodobniej na poczatku przyszlego tygodnia. Sproboje z graga wynegocjowac juz w poniedzialek :? ... ale zanim spotka sie z Sugar jeszcze gruntowne badanie przez weterynarza by nie narazac balijki...

vitez

Post » Czw cze 05, 2003 10:06

vitez pisze:

Najprawdopodobniej na poczatku przyszlego tygodnia.

Hy, to będziesz miał koci taniec z figurami :lol:
Ostatnio edytowano Pon lip 14, 2003 21:34 przez PumaIM, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Czw cze 05, 2003 10:21

PumaIM pisze:
vitez pisze:

Najprawdopodobniej na poczatku przyszlego tygodnia.

Hy, to będziesz miał koci taniec z figurami :lol:

hehe ... figurami dosc wyszukanymi :D

justy

Od: Śro kwi 16, 2003 15:19

Post » Wto cze 10, 2003 3:42

Zmiana adresu galeryjki Sugar!
(w podpisie nowy adres).

W galeryjce pojawil sie pierwszy filmik Sugar, wykonany tuz po zawieszeniu nowej zabawki :)
Niestety warunki oswietleniowe byly takie sobie wiec i jakos filmu taka sobie... lepiej nie bedzie bo aparaty cyfrowe maja to do siebie ze robia beznadziejnej jakosci filmiki :evil:

Jutro tez kolejne zdjecia... bylyby dzis ale cos sie skiepscilo z ich transferem na konto :(

vitez

Post » Czw cze 12, 2003 4:09

Kolejne dwie i pol strony nowych zdjec w galerii... juz 91 sztuk o ile dobrze licze... :)

vitez

Post » Pt cze 13, 2003 13:36

Co słychać w sprawie brunetki :D

A na marginesie, Maurycy nie jest balijką :D (wspominałam już oglądając zdjęcia Su, że jakbym małego widziała, tylko ze skróconym uszkami i troszkę "grubszą mordką :wink: ), choć to tylko tak na zdjęciu wygląda, bo w rzeczywistości ma pyszczek taki "normalny" i nie jest kuleczką (wręcz przeciwnie). To syberyjski kotek Newa masqarade (oznaki brązowe i niebieskie oczy (na zdjęciach czerwone :roll: ) Wybarwia się natomiast jak Twoja Su. (trochę czasu już minęło i już troche lepiej wygląda, a nie jakby sobie nos osmalił :wink:
Ostatnio edytowano Pt cze 13, 2003 19:47 przez Nelly, łącznie edytowano 1 raz

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt cze 13, 2003 16:08

Vitez odbiera małą w sobotę!!!
jest cudowna i dobrze, żeby ją jak najszybciej zabrał bo jestem w stanie permanentnego zakochiwania sie w niej :cry:
oczka są super!!! jest NIE DO POZNANIA !!!! a przecież gardło ściskało patrzec na nią...

jest tez towarzyska, uwielbia igraszki z moja Gugą
no i kosmicznie mrukliwa... ma jakąś specyficzną akustykę... :wink:

jest zdrowiutka... gdyby nie była to nie miałaby takiej pary !!!

oczywiscie Viteza czekaja jeszcze odwiedziny u Garncarza ale to juz małe piwo...

bardzo sie cieszę

(to juz ostatnia adopcja z mojego stadka!!! wszystkie oddane - chyba ze CiemnoSzaraBardzoDzika wywinie numer i się znowu okoci - jakoś musze ją odłowić - może znacie sposoby?)

graga

Od: Wto paź 15, 2002 13:52

Post » Pt cze 13, 2003 21:00

Alina pisze:To syberyjski kotek Newa masqarade (oznaki brązowe i niebieskie oczy (na zdjęciach czerwone :roll: ) Wybarwia się natomiast jak Twoja Su. (trochę czasu już minęło i już troche lepiej wygląda, a nie jakby sobie nos osmalił :wink:

No wlasnie ciekawe, obejrzalem wieksze zdjecia Maurycego w koterii i ... wyglada prawie identycznie jak Sugar, troche bardziej puchate tylko futerko sie wydaje... a rasa zupelnie inna 8O :?

vitez

Post » Pt cze 13, 2003 21:17

vitez pisze:
Alina pisze:To syberyjski kotek Newa masqarade (oznaki brązowe i niebieskie oczy (na zdjęciach czerwone :roll: ) Wybarwia się natomiast jak Twoja Su. (trochę czasu już minęło i już troche lepiej wygląda, a nie jakby sobie nos osmalił :wink:

No wlasnie ciekawe, obejrzalem wieksze zdjecia Maurycego w koterii i ... wyglada prawie identycznie jak Sugar, troche bardziej puchate tylko futerko sie wydaje... a rasa zupelnie inna 8O :?

Oj, zupełnie inaczej wygląda niż Sugar, osadzenie uszu, długość i kształt profilu, kształt oczu...I dobrze, w końcu to inne rasy :D

mini2

Od: Sob lut 01, 2003 9:35

Post » Pt cze 13, 2003 23:08

mini2 pisze:Oj, zupełnie inaczej wygląda niż Sugar, osadzenie uszu, długość i kształt profilu, kształt oczu...I dobrze, w końcu to inne rasy :D

No tak... przyjrzalem sie dokladniej... uszy i oczy rzeczywiscie zupelnie inne, ta puchatosc mnie zmylila. Ale jak oceniasz profil? Na zdjeciach w koterii niezbyt dobrze widac profil... widzialas go na zywo?

vitez

Post » Sob cze 14, 2003 14:13

Na pierwszy rzut oka widać , ze profil jest krótszy, z lekkim chyba stopem, przyjrzyj sie środkowemu dolnemu zdjeciu...Nie jestem specjalistką od kotów z II grupy, ale wiem co nieco o grupie IV , więc jestem w stanie określic różnice...

mini2

Od: Sob lut 01, 2003 9:35

Post » Sob cze 14, 2003 18:25

mini2 pisze:Na pierwszy rzut oka widać , ze profil jest krótszy, z lekkim chyba stopem, przyjrzyj sie środkowemu dolnemu zdjeciu...Nie jestem specjalistką od kotów z II grupy, ale wiem co nieco o grupie IV , więc jestem w stanie określic różnice...

A ja nie jestem zadnym specjalista, ani hodowca i na pierwszy rzut oka to Maurycy wydal mi sie strasznie podobny do Sugar.
Wiec to chyba na razie poza zakresem moich umiejetnosci oceny porownywac profile kota :(

vitez

Post » Sob cze 14, 2003 18:27

Teoretycznie Sugar i Maurycy tylko kolor maja ze soba wspolny :roll: ale trzeba sie umiec przyjrzec ;) Jakkolwiek oba sliczne ;)
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

[poprzednia][następna]