Terry Pratchet twierdzi, że wszelka gospodarka stoi na zasuszonych staruszkach, a Ty chociaż nie staruszka i nie zasuszona , to potwierdzasz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blond Tornado pisze:Ty nie myśl, tylko idź spać, bo jeszcze zupełnie znikniesz zanim dojadę![]()
Ludzi piszących jest na pęczki, ale nie każdy ma taką wrażliwość jak Ty![]()
Może na przekór, dla mnie nie ważne miejsce w konkursie. Ważne, żeby te opowieści trafiły do jak największej liczby odbiorców, żeby każdy miał szansę zastanowienia się przy czytaniu, co tak naprawdę istotne- tak, jak to się dzieje tutaj. I to będzie zwycięstwo. Może nieformalne, ale jednak
Blond Tornado pisze:Ty nie myśl, tylko idź spać, bo jeszcze zupełnie znikniesz zanim dojadę![]()
Ludzi piszących jest na pęczki, ale nie każdy ma taką wrażliwość jak Ty![]()
Może na przekór, dla mnie nie ważne miejsce w konkursie. Ważne, żeby te opowieści trafiły do jak największej liczby odbiorców, żeby każdy miał szansę zastanowienia się przy czytaniu, co tak naprawdę istotne- tak, jak to się dzieje tutaj. I to będzie zwycięstwo. Może nieformalne, ale jednak
caty pisze:Dokonało się.
Właśnie wróciłam z poczty, na której zostawiłam dwie pękate koperty.
To teraz można spokojnie, nie nerwowo wrócić do bajek, przestać palić i odespać...Co ja gadam...obiuecywałam spanie do południa, a wstałam o 7.30....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 17 gości