Ziutka-Bidunia & Dranie, czyli Wielbłąd i koty ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 26, 2007 18:23

cała rodzina, wszyscy bliscy i dalsi znajomi... wszyscy każą mi COŚ zrobić z tymi kotami, wszyscy uważają, że jest ich za dużo - i co najgorsze, ja też tak uważam, bo padam na paszczę :crying: :crying: :crying:

komu komu: czubka Liliana, odczepieńca Maciusia (niedobry jak cholera, chociaż Don Juan :twisted: ), dzikądziką Duńkę, oszalałą ze strachu Plamistą, złośliwą Tadźkę, sikającą Bidunię...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto cze 26, 2007 20:43

Wielbłądzio- jesli piszesz poważnie, to mamy problem :strach:
Nie wyczuwam przekomarzania....:?
wszystkich byś oddała???nie, wymieniłaś sześć futerek

behemocia

Od: Śro kwi 04, 2007 0:10

Post » Wto cze 26, 2007 21:57

nie: Bolki, Ropunia i Norysi nie oddałabym za żadną cenę!!!
a resztę: w pakiecie albo na sztuki, pierwszemu lepszemu chętnemu, bez sprawdzania warunków, z zapasami karmy :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto cze 26, 2007 22:06

Zatem Wielbłądziu- pisz ogłoszenia :? 8O

behemocia

Post » Śro cze 27, 2007 0:42

Nie wiem co napisać... Ziutka miała być na trochę, na czas leczenia. Tymczas trwa już ponad trzy miesiące, a szansa na adopcję jest niewielka. Nie mam dokąd zabrać Ziutki :cry: Jedne co mogę zrobić to ogłoszenia, Allegro. Bidzia nie była do tej pory ogłaszana, może ktoś wypatrzy złotooką piękność. Tylko kto spoza forum zechce kota systematycznie robiącego kałuże... Kasiu, naprawdę nie wiem co robić :cry:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Śro cze 27, 2007 23:02

no a co tu można zrobić :wink: :roll: ? ma dach nad łebkiem, ma co jeść (tu ukłon w stronę Cioć, które ostatnio podesłały spore co nieco!!!), ma ręce do głaskania... i przecież nie oddam jej nigdzie, gdzie miałaby gorzej niż u mnie :wink: ... kochana jest, dlatego wybaczam jej te kałuże, co innego, gdyby robiła je specjalnie...

bardzo chciałbym znaleźć Bidzi Dom, gdzie będzie miała lepiej, gdzie jakiś Człowiek będzie miał dla niej więcej czasu, gdzie nie będzie musiała mieszkać w małym pokoiku z zazdrosną pumą Bolką... ale zdaję sobie sprawę, że jest kotem 'z problemami' i nawet jeśli ktoś ją zechce, to i ja zastanowię się 20 razy, zanim ją oddam!!!

na razie sytuacja finansowa opanowana, w 'wolnej chwili' (takich nie miewam :twisted: , ale...) postaram się umówić do jakiegoś specjalisty w sprawie tego paraliżu i chodzenia... a na razie, cóż, pora chyba powoli zamawiać następne 2,5 kg Royala :roll: słowo Wam daję, że to nie ja i moje Skóry to wszystko zjadamy, tylko Ziutka :roll: , mnie też trudno uwierzyć, ile ten kot wsuwa (i chyba w dodatku wcale nie tyje) :roll: mokrym od dłuższego czasu pogardza totalnie, więc po wielokrotnym wyrzuceniu z misek zeschniętej animondy/miamora i innych drogich rzeczy stwierdziłam, że trudno, karmię suchym... no to karmię :roll: a przy suchym - wiadomo - kot więcej pije i częściej siusia, echhhh :twisted:

dziś w nocy Bidunia nie była uprzejma zapytać, czy może się do mnie przytulić :wink: wskoczyła, zaanektowała jasiek, wycałowała mnie mokrym nosem i sapiąc mi do ucha zasnęła :wink:
i ja bym miała ją gdzieś oddać na poniewierkę... :wink: ?

Wielbłądzio

Post » Śro cze 27, 2007 23:10

Oj cioteczko- stracha mi napędziłaś :evil: Twoja poprzednia wiadomość była dołująca :strach:
Nie traćmy nadziei- może jeszcze Dobry Domek nie zobaczył Ziutki :love:

behemocia

Post » Czw cze 28, 2007 6:17

Domku...
Ziutka czeka...
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Czw cze 28, 2007 15:14

czeka Bida, czeka :wink: i je, je, je, je, je... bo chce być barrdzo wielką i zamaszystą kocicą :wink:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 28, 2007 15:21

Swoja droga to ciekawe, ze niektorzy moga jesc i nie tyja a niektorzy nie jedza i tyja :evil: hmmm...
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Czw cze 28, 2007 20:59

też już zwróciłam na to uwagę :twisted: :roll: ale chyba nie chciałabym tak linieć jak ona dla odmiany :wink:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 28, 2007 23:47

Wielbłądzio pisze:no a co tu można zrobić :wink: :roll: ? ma dach nad łebkiem, ma co jeść (tu ukłon w stronę Cioć, które ostatnio podesłały spore co nieco!!!), ma ręce do głaskania... i przecież nie oddam jej nigdzie, gdzie miałaby gorzej niż u mnie :wink: ... kochana jest, dlatego wybaczam jej te kałuże, co innego, gdyby robiła je specjalnie...

Kasiu jesteś :aniolek: Dziękuję...
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Pt cze 29, 2007 16:20

i hop Bidziuniu!
ten tytuł może ciutkę mylić :wink: , bo tak naprawdę - jeśli znalazłby się ODPOWIEDNI Duży - Ziutka jest cały czas kotem do adopcji :!: :!: :!:

Wielbłądzio

Post » Sob cze 30, 2007 0:54

Jeżeli Duży będzie ODPOWIEDNI to przekopie się przez wątek i wszystko doczyta :D Chociaż i tak nie jestem pewna czy przejdzie weryfikację :wink:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Sob cze 30, 2007 8:28

Bajeczko...
Odpowiedni Duzy bedzie...Odpowiedni...
Obrazek