Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KamilM_93 pisze:W piwnicy ciemni latarki brak siostra nie chce pomoc...
sisay pisze:Interesujacy watek![]()
A moze osoba udajaca chlopca o imieniu Kamil, zajelaby sie czyms pozytecznym, albo przeniosla sie na jakies inne forum, gdzie jego zarty nie beda takie niesmaczne... jakies motoryzacyjne albo o gotowaniu, tam tez mozna sobie porobic jaja z ludzipozdrawiam
Mruczanka pisze:I powiedz rodzeństwu żeby go nie dotkały, bo się zarażą straszną chorobą. Znając małe dzieci to inaczej go zagnębią
*anika* pisze:Mruczanka pisze:I powiedz rodzeństwu żeby go nie dotkały, bo się zarażą straszną chorobą. Znając małe dzieci to inaczej go zagnębią
tylko żeby to kotu na złe nie wyszło...![]()
"Młodsze rodzeństwo Kamila: - Mamo, Kamil powiedział że od tego kota można się straszną chorobą zarazić!
Mama: - Kamil, mówiłeś że koty nie przenoszą chorób na człowieka. to może być groźne dla dzieci. wywal tego kota."![]()
KamilM_93 pisze:Moja sis powiedziala aby nie brac tego kota bo jest juz dziki i zapewne mi ucieknie. Mama powiedziala ze jak tata przyjedzie to kupimy kotka rasowego od ich znajomych
*anika* pisze:ja tak sobie myślę...![]()
...że może ktoś z forum mieszka w okolicy lub miałby chęć na małą wycieczkę![]()
w celu pomocy w złapaniu kota,oczywiście...
KamilM_93 pisze:Moja sis powiedziala aby nie brac tego kota bo jest juz dziki i zapewne mi ucieknie. Mama powiedziala ze jak tata przyjedzie to kupimy kotka rasowego od ich znajomych
*anika* pisze:cariewna pisze::-) mi się podoba, że taki młody facet tu przylazł i od razu o sensowne rzeczy pyta, sluchajcie, to cudo, że czternastolatek jest świadomy jeśli chodzi o sterylizacje etc - witaj Kamilu i dzięki Ci za to
mi też się to podoba![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 143 gości