Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magicmada pisze:Ostatnio koty mają nieładną sierść, więc dostały dzis olej z winogron i po takim oleju to jest dopiero mycia a mycia;)
magicmada pisze:My już jesteśmy po śniadaniu, cudowny wakacyjny poranek, Muszka siedzi własnie na głośniku i myje się po jedzeniu. Ostatnio koty mają nieładną sierść, więc dostały dzis olej z winogron i po takim oleju to jest dopiero mycia a mycia;)
magicmada pisze:Pewno,że sprobuję, nie ma wyjscie, a Muszka mi właśnie kolana ogrzewa i śpiewa kocią mruczankę o domu tylo dla siebie, gdzie nie będzie się bała chodzić.
Billy założę nowy wątek, ten zostawimy Muszorkowi, Billy wczoraj pomogła mi sie pozbyć pamiątkowwego wazonu po Babci, do tej pory nie mogę w to uwierzyć, nie chodzi o wazon, ale wspomnienie, bez, który zawsze w nim tak pieknie wyglądał,. Dziś potukła w nocy talerz i zrzuciła dwie doniczki, to kot Tornado, chyba się z Kacprem spokrewniona, choć on był u mnie sporo grzeczniejszy i teraz też podobno nic nie niszczy.
o to musiałabyś zapytac wibryski albo moriaa.Myszeńk@ pisze: Przepraszam, że tu ... ale zapytam: co z mamą szylkreciątek od Dorci44 ? Misiątka małe mają już dom, a ona ? Dalej u alkoholików ? Może jakiś wątek trzeba mamusi założyć ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości