Moderator: Estraven

iwona_35 pisze:Jasne, zaraz potworyto kochane moje przyjaciółki są :aniołeczki
, przyjazne wszystkim co żyje, nie gryzące ani nie drapiące wetów, nie wyjące przez całą noc...poprostu cudeńka słodkie, to przy Was stały się takie paskudne
![]()
![]()
CoToMa pisze:Mam wyniki dzisiejszego badania krwi Myszaka i Gryzzliego.
U Gryzzlaka wszystko w normie, natomiast u Myszaka wszystko ok, oprócz kreatyniny. Teraz ma 2,0. Ale i tak jest lepiej, bo w ostatnim badaniu wyszło 2,4. Musimy się znowu zająć dziąsłami. I nadal nie mogę go zaszczepić...

iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Mam wyniki dzisiejszego badania krwi Myszaka i Gryzzliego.
U Gryzzlaka wszystko w normie, natomiast u Myszaka wszystko ok, oprócz kreatyniny. Teraz ma 2,0. Ale i tak jest lepiej, bo w ostatnim badaniu wyszło 2,4. Musimy się znowu zająć dziąsłami. I nadal nie mogę go zaszczepić...
oj niedobrze
jupo2 pisze:Taki fajny miś do przytulania!
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Mam wyniki dzisiejszego badania krwi Myszaka i Gryzzliego.
oj niedobrze
Nie jest znowu tak źle. Myszak waży ponad 3 kg, apetyt ma wspaniały, humor tez mu dopisuje. Bawi sie jak mały kociak. Po prostu rozkwita. A norma kreatyniny jest do 1,8, więc tak naprawdę jest co raz lepiej. Cały czas jest na diecie nerkowej, więc myślę, że w końcu uda nam się tę normę osiągnąć.
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:Jasne, zaraz potworyto kochane moje przyjaciółki są :aniołeczki
, przyjazne wszystkim co żyje, nie gryzące ani nie drapiące wetów, nie wyjące przez całą noc...poprostu cudeńka słodkie, to przy Was stały się takie paskudne
![]()
![]()
kurcze, wydało się
Femka pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:Jasne, zaraz potworyto kochane moje przyjaciółki są :aniołeczki
![]()
![]()
kurcze, wydało się
Iwonka, ale czegoś tam musiały się już u Was nauczyć. Przecież aż takie straszne nie jesteśmy![]()
![]()
![]()
![]()

iwona_35 pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:iwona_35 pisze:Jasne, zaraz potworyto kochane moje przyjaciółki są :aniołeczki
![]()
![]()
kurcze, wydało się
Iwonka, ale czegoś tam musiały się już u Was nauczyć. Przecież aż takie straszne nie jesteśmy![]()
![]()
![]()
![]()
jesteście . oj jesteście![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w końcu to nie ja na miotle latam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Myszaczek , to faktycznie uciekł śmierci z pod kosy, cudem żyje...
a ja poprostu sie martwie się i marze aby wyniki były celujące, dlatego napisałam=oj niedobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Meteorolog1 i 14 gości