Cel: Leczenie Manuela Chrobotka
Manuela Chrobotek jest w przytulisku od około miesiącu. Jest chudziutki i bardzo drobny, najprawdopodobniej już nie urośnie, zostanie miniaturowym kocurkiem. Jest okropnie zaklejony, bierze sumamed i jest na interferonie. Bardzo głośno sznupie, pierwszy raz widzę tak zaklejonego kota.
Na szczęście ma apetyt, jest wesoły i lubi sie bawić. Mam nadzieję, że uda się go w końcu wyleczyć i będzie pięknym i zdrowym kotem
Podsralek jest raczej starym kotem. Kiedyś najprawdopodobniej przeżył starcie z psem, stracił ogon, miał przetrąconą kość krzyżową. Ma problemy ze zwieraczami. Miał zostać uśpiony, jednak pani Ala wzięła go do siebie i tak Podsralek żyje u niej już półtora roku. Co jakiś czas miał nawracające biegunki, które szybko udawało się opanować. Niestety teraz jego stan zdrowia się pogorszył. Jego leczenie trochę kosztuje, a w przytulisku jest teraz prawie 70 kotów i 9 psów. Staram sie pomagać ile mogę, ale i tak często przerasta to moje możliwości.
Podsralek umarł (')
Ramkę wylicytowała trawa11, ale postanowiła przeznaczyć ja na kolejną licytację. A więc ponownie ramka dla Feliksa. Jego leczenie będzie niestety długie, najprawdopodobniej trzeba będzie zrobić mu testy na białaczkę i FIV, powtórzyc badania krwi. Leki tez na bieżąco trzeba kupować. Mnie już kończą sie zachomikowane oszczędności, a pani Ala nie ma porobionych opłat za poprzedni miesiąc. W przytulisku jest teraz ponad 60 kotów i 11 psów. Może komuś spodoba się ramka i zechce wspomóc leczenie Felusia.
Wystawiam kocią ramkę dla kota szkielecika z przytuliska pani Ali.
Kocurek jest skrajnie wychudzony i odwodniony. Wczorajsza wizyta u weta kosztował 99 zł, a na pewno będą potrzebne kolejne. Do tego dochodzą leki i kroplówki.
Feluś nie żyje... (')

O kotku można poczytać tutaj:
Biedny koci szkielecik
Koty pani Ali
Oto przedmiot aukcji:

Aukcja będzie trwać tydzień od pierwszej oferty, pokryję koszty wysyłki.
Cena wywoławcza 10 zł.
Zapraszam