widzialam maluszki - maja tyle energi i sa ciekawskie. chodzily za nami i zagladaly w oczy. opiekunka z ariel wzorowa. ale hunika nikt nie przebije w urodzie .kocham go ze wzajemnoscia.
Dzieciaczki chorują.
Nie mocno, ale i tak się martwię.
Zaczęło się od dziewczyny. W czwartek nie chciała jeść, wymiotowała.
W piątek podobnie było z Urbanem, z Pasiaczkiem.
Przed chwilą zaczął wymiotować Piotruś .
Dzisiaj zrobiłam im trochę zdjęć rodzinnych w oknie Towarzyszy im Małi-Małi i Placek .
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
Kloniątko (prawe w moim podpisie) tydzień temu jechało na sygnale do weta, bo ... zjadło za dużo mięsnego Conva. Dostało biegunki i natychmiast stan się zrobił prawie agonalny
Atka, one jedzą cały czas to samo .
Są jeszcze na butelce (Conv.) i dojadają Animondą, Miamorem i zupkami na indyku gotowanymi w domu.
Kurde,no, niech one już przestaną chorować, bo mnie wykończą.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
Duże dostają Sanabelle Sensitive, dwa razy dziennie. Wszystko znika, zanim maluchy zjedzą swoje.
Pociesza mnie, że mają bardzo dobre humory.
Szkoda tylko, że niebieska nie jest zaszczepiona , byłabym spokojniejsza.
ile maluchy maja tygodni? organizuje transport kociakow z wesolej (warszawa) do monachium, tam czekaja nowe dobe domki...moze znajde miejsce tez dla tych, pojechaly by razem