Poszukiwany kot z dłuzsza sierscia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2007 16:05 Poszukiwany kot z dłuzsza sierscia

Hej słuchajcie mam prozbe do was i nie wiem gdzie ja zamiescic wiec jesli zle zamiesciłam watek to bardzo przepraszam.

Mam domek dla kota:
wiek - do 4 latek
płec - obojetna
umaszczenie - obojetne
Tylko dwa wymogi:
- kotek z dłuzsza sierscia
- na terenie warszawy lub na trasie W-wa - Garwolin

Kotek nie bedzie dla mnie, ale dla znajomych którzy mieszkaja na wsi ( było by dobrze gdyby był wykastrowany/wysterylizowana) i poszukuja kotka dla swoich dzieci.Do dyspozycji bedzie miec :
-3-ke dzieci ( najmłodszy ma 5 latek)
-ogródek
- towarzystwo innego kota
-krowie mleka
-pełna miseczke
-kuwetke

Jesli znacie taka istotke która potrzebuje domku to napiszcie, moze wspólnymi siłami cos zdziałamy.Miałam juz dla nich persa ale moja sasiadka sie w nim zakochała i kot został w warszawie.Byłam na paluchu ale nie było zadnego kotka z dłuzsza sierscia :( a to jest ich podstawowy wymóg
Bede wdzieczna za kazda pomoc.

usia

Od: Czw cze 22, 2006 10:41

Post » Nie cze 24, 2007 16:24

usia, podejrzewam, ze kota z dluzsza sierscia na wychodzacego to trudno bedzie Ci znalezc :roll:
bo takie koty moga miec znacznie lepsze domki :wink:
no chyba, ze rzeczywiscie trafi sie jakis dlugowlosy wychodzacy, ale to raczej rzadkosc

czy ten ogrodek jest jakos zabezpieczony? jak? i w jakiej okolicy mieszkaja znajomi? (jakies drogi niedaleko?)

BTW krowiego mleka nie powinno sie kotom podawac, one czesto nie toleruja laktozy i reaguja biegunka

a czym bylby kot karmiony?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie cze 24, 2007 16:52

wiec tak:
kot mieszkał by na wsi tzn 7 domów czyli taka kolonia.
podwórko z ogródkiem nie jest na razie ogrodzone, bo nie było takiej potrzeby (psy sa w kojcach) ale bedzie wniedługim czasie.
Kot jadał by wszystko a jesli bedzie taka potrzeba bedzie kupowane dla niego konkretne zarełko, po za tym sama im dowoze z wawy jedzenie dla szczeniorka który tez był w potrzebie , sa to odpowiedzialni ludzie i kochaja zwierzaki które z nimi mieszkaja. Do jezdni jest daleko, w koło lasy i pola.
Kot ma byc ogólnie do domu, do dzieci i nie bedzie mieszkał na dworzu, ale jesli bedzie miał ochote wychodzic bedzie taka mozliwosc.Kot miał by byc do kochania, a nie do łapania myszy jak typowo "wiejski" kocur.

Apropo krowiego mleka zapamietam na przyszłosc jesli chodzi o moje koty, chociaż moje toleruja mleczko.

usia

Post » Pon cze 25, 2007 23:11

słuchajcie naprawde jest domek który warto by było wykorzystac.Czy zadne stworzonko długowłose nie potrzebuje domku ??

usia