http://www.allegro.pl/show_item.php?item=207510693
napisałam do tej dziewczyny..... zostały dwa kotki
domki będą potrzebne za kilka tygodni, ale moze ktoś zakocha się już teraz..... Nie chciałabym aby podzieliły los tych już uśpionych

Wkleję tutaj korespondencję z osobą, u której kotki są. Jeśli ona utrzyma ze mną kontakt to może podam namiar do niej.
wkleję dwa emaile od tej osoby, u której kotki są, ma się do mnie odezwać, więc będę informować, będą też zaraz fotki. Mam nadzieję, ze te dwa pozostałe znajdą domki......
"Wiem że szkoda ale mam 4 a właśnie 2kotka się okociła i razem miałam ich 12.
Miałam bo wczoraj zdecydowaliśmy się je uśpić zostawiłam tylko 2 bo mam nadzieję że je ktoś weźmie. I wiesz mi to nic miłego uśpić takie maleństwa zwłasza że sama mam parę kotów i psy. Jeśli coś wiesz o kimś kto za 5/6 tygodni będzie chciał kotka to mam 2 do oddania jeden kremowy drugi pasiasty w kolorach: brązu, czeni, bieli ma plamkę na głowie (czerną) białą obrużkę i skarpetki. Jakby cośto mogę wysłać ich zdjęcie. Czekam na odp."
"Co do sterylizacji Te dwie kotki miały być wyczyszczone tak jak ich mama ale weterynarz powiedział że to za wcześnie no i widać nie miał racji Obie kotki mają dopiero 8miesięcy, nawet ja się zdziwiłam że są kotne. Co do maleństw są 2 niestety zdjęcia robiłam telefonem i nie sąnajleprze.
Woj. Mazowiedzkie, pomiędzy W-wa Ursus a Pruszkowem miejscowość Piastów
Kotki są 2."