Agus, ale on ma wyniki nerkowe w normie.
To pewnie tylko infekcja pęcherza.
W wyszly bakterie w moczu?Zrób posiew koniecznie.
Trzymam kciuki za Orzeszka!!!
Musisz zmienic tytul watku bo nie masz nerkowego kota bo wyniki kreatyniny i mocznika sa w normie. Karma nerkowa tez nie jest wskazana bo nie ma najmniejszego powodu zeby ja dawac. Pilnuj pecherza moczowego.
[quote="Pedro":1vu9t20b]Musisz zmienic tytul watku bo nie masz nerkowego kota bo wyniki kreatyniny i mocznika sa w normie. Karma nerkowa tez nie jest wskazana bo nie ma najmniejszego powodu zeby ja dawac. Pilnuj pecherza moczowego.[/quote:1vu9t20b]
Mocznik w normie, ale rośnie. Dodatkowo jeszcze mam wyniki jonogramu, który wskazuje, że nie jest dobrze.
Ostatnio edytowano Pon gru 26, 2011 12:24 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
No nie jest fajnie.
Orzech znowu się zatkał. W nocy podawałam mu metoclopramid na wymioty. Pielucha dziś rano pusta... Orzeszek całą noc spędził w pustym pokoju Alberta, który wyjechał.
A z tymi nerkami to ja już zgłupiałam zupełnie. Idę dziś na dłuuugą rozmowę z Doc.
Ostatnio edytowano Pon gru 26, 2011 12:24 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
Mocznik nie stoi w miejscu u zdrowego kota tez. Musisz pilnowac tych parametrow nerkowych jezeli wystepuja problemy z pecherzem ale w tej chwili to nie jest kot nerkowy i karma nerkowa nie jest wskazana.