Cosia,Czitka,Balbi.Pożegnanie wątku- cz.I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 23, 2007 14:03

O, dziękuję za pięęęękną melodię, wreszcie coś dla ucha, właśnie uciekłam na chwilę z basenu, bo tam jest potworny łomot i nie słyszę co do mnie piszecie :roll:
Żeby jeszcze coś normalnego puszczali, ale nie! Tam wali taki synkopowany łomot dla bezmózgowców na milion decybeli :evil: , mamy najgłośniejszą muzykę w Kemer, można się utopić z rozpaczy, ale tylko 1,4 metra, no to jak :( ?
Rano za murem getta idą dwa garby, czyli wielbłąd do pracy. Garby wracają w nocy, jak Litwini z nocnej wycieczki.
Wojtku, załatwiłam Ci ten hamak do kolacji, potem idziemy na spektakl, czyli w okolicach 21-wszej.
Gdzieś w okolicy śpiewa też Hipcia, może trafimy 8)
Masz jakiś samolot powrotny dzisiaj :roll: ? Bo tu kiepsko z pokojami :wink:
I dodatek, bo musi być o kotach. Moje Panny mają się świetnie, przychodzą w nocy do łóżka do Jurka i każą sobie dawać chrup chrup w okolicach poduszki, podobno to bardzo miłe 8O
Oko Proroka (prawe) osiągnęło na Bazarku już 30 zł, czyli Mamuśkę powoli szykujemy do sterylizacji 8)
I wszyscy szukamy najlepszego domku na świecie!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Sob cze 23, 2007 17:26

Czituniu, która Ty jesteś w tym basenie? 8O . Bardzo bym chciała zobaczyć jak wyglądasz (nie ukrywam) 8O 8) . Ale pewnie Ty robiłaś zdjęcie, cio :?
Pierwszy raz słyszę - pociąg, lokomotywa w basenie? No, ale zawsze to jakies doznanie... :oops: 8)
Marcelibu

Post » Sob cze 23, 2007 17:42

W basenie mnie nie widać, bo się czołagam po dnie.
Nie wiem, jak wyglądam, a ostatnio nawet nie wiem, jak się nazywam :roll: Nie, wiem, wyglądam coraz gorzej :evil:
Gruba jakaś się tu robię, czy co :oops:
Idę na kolację, odnajdę Was potem :P
Kotki moje właśnie do mnie dzwoniły skypem, a Czitusia podobno ocierała się w domu o mikrofon :P
Obrazek

czitka

Post » Sob cze 23, 2007 17:46

czitka pisze:nazywam :roll: Nie, wiem, wyglądam coraz gorzej :evil:
Gruba jakaś się tu robię, czy co :oops:

No, to wszystko od tego "użinania" w dużych ilościach. Użinanie, nawet niezły (przepraszam :oops: ) turek z tym długim narzędziem :wink: 8O . Ja nie wiem już naprawdę :oops: 8)
Marcelibu

Post » Sob cze 23, 2007 21:00

Za to, że jestem gruba odpowiedzialny jest ten oto człowiek, czyli naczelny kucharz, a przystojny do tego, nie tamtem gówniarz z fajką :evil:
Lata w tej białej czapce w czasie wszystkich posiłków i próbuje każdą potrawę, bardzo to śmiesznie wygląda :P Obrazek
Teraz o moich kotkach: przesiedziały całą burzę na ganku, w swoich pudłach przeddrzwiowych i za nic w świecie nie chciały do domu! A Cośka miała Oczy Proroka 8O !
Tu każdy hotel ma swój amfiteatr i w każdym wieczorem są spektakle, umownie je nazywając. W naszym hotelu dzisiaj:Obrazek
Prawie Hamlet! :P
Jakieś mi się dziwne foty wstawiają, brakuje pół tego ImageShacka, czy co? :evil:
Wojtek zasnął na hamaku, a potem zwiał, pewnie pobiegł do samolotu, ale żeby tak dobranoc nie powiedzieć? :roll:
Jutro nie jem nic :evil:
Obrazek

czitka

Post » Sob cze 23, 2007 21:17

Wybacz mu - pewnie przypomniał sobie, że zostawił odkręcony kran. W takich sytuacjach trudno pamiętać o grzecznościach.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Sob cze 23, 2007 21:21

O gazie w kuchni nie wspominając... :D
Marcelibu

Post » Sob cze 23, 2007 22:47

Tak Czitko, tak!! wybacz mu! i pamiętaj , przez lato się CHUDNIE!! :D :D , a to chyba pocieszające, nie? :wink: . głaski dla Czitki, Cosi, i Ballbinki!!!!!! :P

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 24, 2007 8:37

Wieści o kotkach, a w szczególności o Królowej Tut.
Jak wiadomo, nasze kicie wieczorem przeliczane są w domu i nikt nie pójdzie spać, gdy któraś panna jeszcze bryka w ogrodzie.
Balbi i Cośka po dziewiątej już myły ząbki, Czitki nieeeee ma :roll:
Jurek lata po ogrodzie z reflektorem, woła, szuka, krzaki przeczesuje- nieeee ma :evil:
Otworzył drzwi i czeka, oglądając co się da, a dosyć zmęczony pracą 12 godzin non-stop, spać by poszedł.
Nieeeee ma.
O pierwszej w nocy skapitulował, nastawił budzik na trzecią, położył się na chwilę.
O drugiej budzi go potworny łomot w szafie komandor, z której wychodzi wyspana Tuta i kręci pupą :ryk:
No to sobie pożartowali :smiech3: :smiech3:
Obrazek

czitka

Post » Nie cze 24, 2007 8:39 Re: Cosia,Czitka, Balbi. Jak Tuta do domu nie wróciła.....

O, tyle zostało po Wojtu :evil: Obrazek
Z chłopami tak zawsze :roll:, a tu wielbłądy już ida do pracy!Obrazek
Z ostatniej chwili:
Oko Proroka zadziałało 8O 8O 8O
Mamuśka pokochała Fredki, kuknijcie na wątek o Mamuśce i koniecznie na Bazarek :wink:
Obrazek

czitka

Post » Nie cze 24, 2007 10:19

Taaaa Czituś pokochała .... Ale jaaak :lol: :lol: :lol: :lol: Bynajmniej nie czystą, platoniczną miłością .... ;)
A Tuta jak widać najmądrzejsza w całym stadku ;) .....
Obrazek

KaśkaGM

Od: Pon lis 21, 2005 14:13

Post » Nie cze 24, 2007 10:22

czitka pisze:Wieści o kotkach, a w szczególności o Królowej Tut.
Jak wiadomo, nasze kicie wieczorem przeliczane są w domu i nikt nie pójdzie spać, gdy któraś panna jeszcze bryka w ogrodzie.
Balbi i Cośka po dziewiątej już myły ząbki, Czitki nieeeee ma :roll:
Jurek lata po ogrodzie z reflektorem, woła, szuka, krzaki przeczesuje- nieeee ma :evil:
Otworzył drzwi i czeka, oglądając co się da, a dosyć zmęczony pracą 12 godzin non-stop, spać by poszedł.
Nieeeee ma.
O pierwszej w nocy skapitulował, nastawił budzik na trzecią, położył się na chwilę.
O drugiej budzi go potworny łomot w szafie komandor, z której wychodzi wyspana Tuta i kręci pupą :ryk:
No to sobie pożartowali :smiech3: :smiech3:

Wyobrażam sobie jak Jureczek się zdenerwował, że Tuty nie ma. Och, te baby...
Marcelibu

Post » Nie cze 24, 2007 11:28 Re: Cosia,Czitka, Balbi. Jak Tuta do domu nie wróciła.....

czitka pisze:O, tyle zostało po Wojtu :evil:
Z chłopami tak zawsze :roll:,(...)

Wojująca feministka, czy jak? ;)

A Czitunia ślicznie załatwiła TŻta :lol:

Czitka, bądź ostrożna w basenie, nigdy nie wiadomo kogo tam mozna spotkać:
Obrazek

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie cze 24, 2007 12:07

O! Kotecek 8O ! Duży jakiś! :evil:
(najważniejsze, że było o koteczkach :wink: )
Upał niemiłosierny, wszyscy wskakują do wody, jak widać wyżej.
Po kolejnym żarełku wpadam na chwilę do pokoju, i ponownie do wody!
Oczywiście taki wyjazd stwarza mnóstwo możliwości zwiedzenia okolic dalszych i bliższych, nasi rezydenci proponują wycieczki do Pamukale, Kapadocji, rejsy jachtem, cały wachlarz do wyboru, do koloru.
Lecąc tu miałam plan ściśle określony: żadnych wycieczek, absolutny zakaz opuszczania resortu, spanie, kąpanie, leżenie, spanie, kąpanie, leżenie i tak aż do przejścia w stan spoczynku. Czyli pasywne ładowanie akumulatorów, dalej, wyżej, dłużej- to przy innej okazji. Ale czasem wychodzę poza nasze getto i rozważam co by tu :P
Obrazek, ale tak, żeby się nie zmęczyć. Hmm.....
Ładnie tu w okolicy :D
Obrazek
Natomiast na plaży mamy wariant dla całkowicie spalonych, którzy nie powinni już ani milimetra ciała wystawiać na słońce. Oto oni :D
Obrazek
Pojutrze w nocy wracamy, więc to końcóweczka :(
Idę do basenu, tygrys- nie tygrys-połączy nas plus czterdzieści w cieniu.
Do rekina to trzeba się ustawiać przodem gdyby co, jak jest z tygrysem- okaże się pod wodą :twisted:
Obrazek

czitka

Post » Nie cze 24, 2007 12:22

Fajne te "chatki" na plaży :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

[poprzednia][następna]