Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt cze 22, 2007 10:18

Nie wiem jak inni,ale ja jak na razie nie otrzymałam przesyłki od pivonka2 :(
Najpierw długo nie było odpowiedzi od niej(niby nie miała dostępu do netu), w końcu napisała że przesyłkę wysłała.
Gdy poprosiłam o numer nadania,aby złożyć reklamację,znowu zero odpowiedzi.
Spodziewałam się,że na innych aukcjach np.allego zdarzają się różni ludzie,niektórzy także nieuczciwi,ale nie sądziłam,że na tym forum(gdzie chyba wszystkim chodzi o pomoc zwierzaką) może też zdarzyć się taka sytucja :(
Na przesyłkę czekam już przeszło miesiąc i chyba się już nie doczekam.
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Pt cze 22, 2007 10:23

no a ja własnie Pivonce fanta wiszę...
chciałam tu raz jeszcze przeprosic Alebę, której przelew "wysłałam" juz dawno temu (szal) - nie wiem, dlaczego nie poszedł wtedy :evil:
ale juz mam info, ze doszło ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt cze 22, 2007 10:36

Monika D. pisze:Nie wiem jak inni,ale ja jak na razie nie otrzymałam przesyłki od pivonka2 :(
Najpierw długo nie było odpowiedzi od niej(niby nie miała dostępu do netu), w końcu napisała że przesyłkę wysłała.
Spodziewałam się,że na innych aukcjach np.allego zdarzają się różni ludzie,niektórzy także nieuczciwi,ale nie sądziłam,że na tym forum(gdzie chyba wszystkim chodzi o pomoc zwierzaką) może też zdarzyć się taka sytucja :(

Pivonka miała jakiś problem i dłuższy czas nie było jej na forum. Ostatnio dała mi znać w związku z moim bazarkiem, żeby dać jej jeszcze troszkę czasu, bo już za chwilę zacznie nadrabiać zaległości. Więc to nie zła wola albo zaniedbanie Pivonki.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt cze 22, 2007 10:43

No skoro tak twierdzisz...
Tylko nie wiem czemu pw odbiera,ale nie odpisuje?
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Pt cze 22, 2007 10:47

przekazuję tylko to, co napisała mi sama Pivonka. Ja też czekam, żeby zakończyć licytację, którą wygrała.
Obrazek

Femka

Post » Pt cze 22, 2007 10:48

Monika D. pisze:No skoro tak twierdzisz...

Nie wiem czy powinnam pisać, ale Pivonka ma problemy ze zdrowiem i na ta chwile nie jest wstanie być przy komputerze :(
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt cze 22, 2007 10:50

iwona_35 pisze:

Nie wiem czy powinnam pisać, ale Pivonka ma problemy ze zdrowiem i na ta chwile nie jest wstanie być przy komputerze :(

tak czułam, że coś się złego dzieje :( Jeśli masz kontakt z Pivonką, pozdrów ją ode mnie.
Obrazek

Femka

Post » Pt cze 22, 2007 11:10

Femka pisze:
iwona_35 pisze:

tak czułam, że coś się złego dzieje :( Jeśli masz kontakt z Pivonką, pozdrów ją ode mnie.

Nie osobiście, ale przez posrednika, pozdrowię na pewno
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt cze 22, 2007 11:20

Ja też o pivonka2. Niestety do mnie się nie odezwała (ale już odebrała PW), w poniedziałek będzie miesiąc od zakończenia aukcji, to było jeszcze przed kłopotami zdrowotnymi.
Mam nadzieję, że pivonka2 znajdzie sposób na honorowe załatwienie sprawy i w końcu odezwie się sama :wink:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt cze 22, 2007 11:21

Amica pisze:

Ja też o pivonka2. Niestety do mnie się nie odezwała (ale już odebrała PW), w poniedziałek będzie miesiąc od zakończenia aukcji, to było jeszcze przed kłopotami zdrowotnymi.
Mam nadzieję, że pivonka2 znajdzie sposób na honorowe załatwienie sprawy i w końcu odezwie się sama :wink:

problemy Pivonki zaczęły się chyba wcześniej niż miesiąc temu. tyle mniej więcej upłynęło od mojej licytacji
Obrazek

Femka

Post » Pt cze 22, 2007 11:34

Femka pisze:problemy Pivonki zaczęły się chyba wcześniej niż miesiąc temu. tyle mniej więcej upłynęło od mojej licytacji

Zanim wysłałam wylicytowane kolczyki z załączonym numerem konta KS rozmawiałam z pivonką telefonicznie. Nic nie mówiła, a wtedy mogła zrezygnować z aukcji. Sa w zyciu różne sytuacje, czasem ktos się po prostu przeliczy, zrozumiałabym to. A teraz głupia sprawa, bo przecież wiadomo, że chodzi o pomoc bardzo potrzebującym kotom. W Kocim Świecie naprawdę się nie przelewa.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt cze 22, 2007 12:03

Femka pisze:
Monika D. pisze:Nie wiem jak inni,ale ja jak na razie nie otrzymałam przesyłki od pivonka2 :(

Pivonka miała jakiś problem i dłuższy czas nie było jej na forum. Ostatnio dała mi znać w związku z moim bazarkiem, żeby dać jej jeszcze troszkę czasu, bo już za chwilę zacznie nadrabiać zaległości. Więc to nie zła wola albo zaniedbanie Pivonki.

też tak uważam
ze mna sie umowiła osobiscie bo pracuje niedaleko
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pt cze 22, 2007 13:10

no ja też dość długo czekam na pieniążki od pivonki za obrazek :(
Obrazek
Obrazek

aja1974

Od: Wto lis 21, 2006 16:24

Post » Sob cze 23, 2007 16:35

wielokrotnie wygrywała piwonka licytacje i zawsze była natychmiast wyplacalna....mysle że to co sie teraz dzieje jest wynikiem problemow zdrowotnych i co z tym związane pewnie tez i finansów...piwonka napewno się odezwie i wszystko sie wyjaśni...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob cze 23, 2007 16:59

dorcia44 pisze:wielokrotnie wygrywała piwonka licytacje i zawsze była natychmiast wyplacalna....mysle że to co sie teraz dzieje jest wynikiem problemow zdrowotnych i co z tym związane pewnie tez i finansów...piwonka napewno się odezwie i wszystko sie wyjaśni...

tym bardziej, że do mnie się Pivonka odezwała i poprosiła o cierpliwość. Dajmy czas, bo nie wiemy, co się dzieje
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]