Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TyMa pisze:A może już macie, tylko ty o niczym jeszcze nie wiesz?!
mokkunia pisze:Wczoraj TŻ przysłał mi maila. Że Gryfik je Leonardo, bo Convalescenca nie chciał. I że nawet Frida tego nie je![]()
No to ja szok, popłakałam się ze śmiechu
My nie mamy i nie mieliśmy kota o imieniu Frida
elfrida pisze:mokkunia pisze:Wczoraj TŻ przysłał mi maila. Że Gryfik je Leonardo, bo Convalescenca nie chciał. I że nawet Frida tego nie je![]()
A moze TZ-towi el na poczatku zjadlo,bo TZ byl po nocy oslabiony i nie mial sily pisac,ale przyznaje sie,ze niczego takiego nie jadlam....gustuje raczej w suchym
Magija pisze:elfrida pisze:mokkunia pisze:Wczoraj TŻ przysłał mi maila. Że Gryfik je Leonardo, bo Convalescenca nie chciał. I że nawet Frida tego nie je![]()
A moze TZ-towi el na poczatku zjadlo,bo TZ byl po nocy oslabiony i nie mial sily pisac,ale przyznaje sie,ze niczego takiego nie jadlam....gustuje raczej w suchym
Frida to u nas
elfrida pisze:Magija pisze:elfrida pisze:mokkunia pisze:Wczoraj TŻ przysłał mi maila. Że Gryfik je Leonardo, bo Convalescenca nie chciał. I że nawet Frida tego nie je![]()
Frida to u nas
No to baaardzo podejrzane,co Macius robil u Was nad ranem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości